Accesoriile: "seara si piperul" tinutelor de toamna! Uite ce trebuie sa porti  

Accesoriile:
Accesoriile: "seara si piperul" tinutelor de toamna! Uite ce trebuie sa porti  

Marile case de moda si designerii au acordat o importanta sporita accesoriilor in acest sezon, ele fiind “sarea si piperul” oricarei tinute reusite. Printre acestea, esarfa a devenit un accesoriu “must-have” in sezonul de toamna-iarna!

In show-ul casei de moda Burberry, intitulat “The Bloomsburry Girls”, Christopher Bailey, Chief Executive Officer i-a oferit esarfei noi interpretari si stilizari!

El a suprapus peste rochii din dantela sau din matase in nuante autumnale, uni sau cu imprimeuri, esarfe lungi din matase in concordanta cu cromatica generala a outfit-ului. Noutatea consta in faptul ca acum esarfele sunt mult mai lungi, iar ca element inovativ faptul ca acestea au fost prinse cu o curea subtire in talie.

Efectul obtinut este Wow!

In privinta pantofilor, modelele feminine care dau un aer chic oricarei tinute revin in forta. Sandalele cu funda din catifea, talpa si toc din satin care se prind delicat pe glezna “flirteaza” visual si creaza iluzia de picioare lungi si bine definite. In nuante de grena si negru clasic, acestea sunt piese colectionabile care se remarca prin simplitate si eleganta.

La fel de interesante sunt si botinele cu varf decupat sau cele scurte si fronsate.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

La capitolul genti, raman in trend modelele incapatoare si structurate. Variantelor clasice, Tote, Orchard si Bowling li se adauga in acest sezon gentile Bucket (inspirata din modelele rucsac) si plicurile functionale, din piele granulata si cu check-ul embosat.

Acestea asigura oricarui outfit un look ultra-elegant si studiat cu o nota de lux modern.

Ca nuante, in privinta accesoriilor predomina grena-ul, verdele frunza, nuantele de galben-mustar, griul si albastrul cobalt, iar ca detalii elementele florale si geometrice. Esarfele, gentile si pantofii Burberry sunt disponibili in magazinul Burberry din strada Luterana, nr 4.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies