Accident la Puterea dragostei! Stuff-ul a incercat sa ii opreasca, dar circul s-a transformat in tragedie

Accident la Puterea dragostei! Stuff-ul a incercat sa ii opreasca, dar circul s-a transformat in tragedie
Accident la Puterea dragostei! Stuff-ul a incercat sa ii opreasca, dar circul s-a transformat in tragedie

Un accident s-a petrecut azi la Puterea dragostei, in casa baietilor, dupa ce Ella a declansat o joaca nevinovata pe care stuff-ul a incercat sa o opreasca.

Accident la Puterea dragostei! O joaca nevinovata s-a transformat in tragedie, desi stuff-ul a incercat sa ii opreasca pe concurenti din distractia care dadea semne ca scapa de sub control.

Ella a fost cea care a inceput o joaca cu apa si a improscat mai multi concurenti, insa nici prin cap nu ii trecea ce avea sa se intample.

Mai multe fete si baieti de la Puterea dragostei s-au angrenat in bataia cu apa, moment in care stuff-ul din Turcia a intervenit si le-a cerut sa se opreasca.

Mai mult, Ellei i s-a atras atentia ca lichidul pe care l-a aruncat pe ceilalti nu este doar apa si ca echipamentele tehnice ar putea sa fie deteriorate. Tot stuff-ul a adus mopuri, in incercarea de a opri distractia concurentilor, stergand varsata in platoul de filmare.

Nici asta nu i-a convins pe concurenti sa se opreasca, iar lui Marius i s-a parut foarte distractiv sa patineze pe podelele umede, cu talpile goale.

In cateva secunde, mai multi concurenti l-au urmat si brusc au aparut si scaune pe "patinoar". Distractia era in toi, cand lui Marius i-a mai venit o idee, una foarte proasta, care l-a condus spre accidentul dureros.

Marius a luat o perna de pe o canapea si, cu mult elan, s-a aruncat pe burta, sperand ca va aluneca cu perna pe podeaua umeda.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Secunda fatidica a venit cand Marius a intrat in contact cu podeaua si si-a rupt dantura. Forta impactului a fost atat de mare incat concurentul si-a pierdut dintii din fata.

Iata filmul intamplarii:

Citeste si: Daiana si-a primit critici dure de la fostul ei iubit, dupa ce a batut-o pe Ella: "Eu am vrut sa te schimbi in bine!"

Citeste si: A pierdut Bianca lupta pentru Livian? Ramona: "Unde tintesc eu si nimeresc!"

Citeste si: Bogdan Mocanu a dezvăluit totul. Ce a făcut Andra Voloș după ziua lui?



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies