Accident rutier teribil în noaptea de Florii! A murit un tânăr de 22 de ani

Accident rutier teribil în noaptea de Florii! A murit un tânăr de 22 de ani
Accident rutier teribil în noaptea de Florii! A murit un tânăr de 22 de ani

Un accident rutier a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Drumul Național 79, care leagă Aradul de Oradea. Un tânăr de 22 de ani a murit.

Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate un autoturism și un autotren și s-a petrecut între localitățile Șimand și Chișineu-Criș.

Citeste si: Horoscop special VENUS în BERBEC 2019, între 20 aprilie-15 mai. Zeița iubirii cu impulsivul Berbec? O COMBINAȚIE de FOC – te arde sau nu?

Citeste si: HOROSCOP Mihai Voropchievici. Mesajul runelor pentru săptămâna 22 aprilie- 1 mai. Săgetătorii dau lovitura, Gemenii trebuie să schimbe tactica

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro


Impactul a fost extrem de puternic, iar masina a fost distrusă complet. Un tânăr de 22 de ani a murit pe loc. Medicii au încercat minute in sir să-l resusciteze, dar nu s-a putut face nimic.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

Traficul pe DN 79, intre Arad si Oradea a fost blocat.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

MESAJ nou RUNE pe ZODII săptămâna 22-28 APRILIE 2019. Atenționări importante!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies