Acesta bautura face minuni pentru organism daca il consumi zilnic. Vindeca o gama variata de boli.
Intareste organismul, lupta impotriva virusurilor, infectiilor bacteriene, purifica sangele, creste imunitatea si imbunatateste functia inimii si a vaselor de sange.
Ingrediente
12 catei de usturoi
1 jumatate de litru de vin rosu
Preparare
Cateii de usturoi se curata de coaja si se taie in patru.
Se pun intr-un borcan de sticla si peste ei se toarna vinul. Se pune capacul si se lasa la macerat doua saptamani, la geam, la lumina soarelui. Recipientul se agita de doua-trei ori pe zi. Dupa acest interval, vinul se strecoara si se pastreaza intr-o sticla inchisa la culoare.
Se ia cate o lingurita de trei ori pe zi, iar tratamentul dureaza o luna.
Se poate repeta dupa o pauza de sase luni.
Acest preparat are multe aplicatii medicinale: antibacteriene, antibiotica, anti-inflamatoare, anticancerigene, digestive. Este un antidot bun pentru cancer si boli cardiovasculare.
- Curata sangele
- Scade colesterolul
- Ajuta la eliminarea excesului de sare din corp
- Arde grasimile
- Creste rezistenta la eforta
- Da energie
- Imbunatateste functia sistemului imunitar
-
Mentine sanatatea vaselor de sange si a inimii
- Imbunatateste metabolismul
- Curata corpul de toxine
- Ajuta la tratarea bolilor inflamatorii
Sursa: lataifas.ro
Intareste organismul, lupta impotriva virusurilor, infectiilor bacteriene, purifica sangele, creste imunitatea si imbunatateste functia inimii si a vaselor de sange.
Ingrediente
12 catei de usturoi
1 jumatate de litru de vin rosu
Preparare
Cateii de usturoi se curata de coaja si se taie in
patru. Se pun intr-un borcan de sticla si peste ei se toarna vinul. Se pune capacul si se lasa la macerat doua saptamani, la geam, la lumina soarelui. Recipientul se agita de doua-trei ori pe zi. Dupa acest interval, vinul se strecoara si se pastreaza intr-o sticla inchisa la culoare.
Se ia cate o lingurita de trei ori pe zi, iar tratamentul dureaza o luna. Se poate repeta dupa o pauza de sase luni.
Acest preparat are multe aplicatii medicinale: antibacteriene, antibiotica, anti-inflamatoare, anticancerigene, digestive. Este un antidot bun pentru cancer si boli cardiovasculare.
- Curata sangele
- Scade colesterolul
- Ajuta la eliminarea excesului de sare din corp
- Arde grasimile
- Creste rezistenta la eforta
- Da energie
- Imbunatateste functia sistemului imunitar
- Mentine sanatatea vaselor de sange si a inimii
- Imbunatateste metabolismul
- Curata corpul de toxine
- Ajuta la tratarea bolilor inflamatorii
Sursa:
lataifas.ro Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro