Bucataria studenteasca este absolut delicioasa, iefina si plina de nutrienti. Iata ce iti recomandam.
Timp de pregatire: 10 minute
Timp de gatire: 35 minute
Grad de dificultate: Usor
Portii: 2
Calorii per portie: 399
Ingrediente
1 lingura ulei
1 ceapa, taiata marunt
2 bucati lungi de bacon, taiate in bucati
1 lingura de zahar brun
400g rosii de conserva maruntite
200ml supa de pui
dintr-un cub
410g boabe de fasole la cutie
Pentru cartofi
1 lingura de faina alba
1 jumatate d elingura de piper cayenne, paprika sau pudra de chilli
1 lingura de ierburi uscate
2 cartofi pentru copt, taiati in 8 bucati
2 linguri de ulei
Mod de preparare
1.
Incalzeste cuptorul la 200 de grade/gaz 6. Pentru cartofi, amesteca faina, piperul si ierburile, adauga sare si piper, apoi amesteca, cu cartofii si uleiul pana cand acestia sunt bine acoperiti. Lasa-i la cuptor pe hartie de copt timp de 35 de minute.
2. Intre timp, incalzeste uleiul intr-o tigaie care nu se lipeste si caleste usor ceapa si baconul timp de 10 minute. Adauga zaharul, orsiile, supa si asezoneaza, apoi lasa sa fiarba timp de 5 minute.
Adauga fasolea, apoi mai fierbe inca 5 minute pana cand sosul s-a ingrosat. Serverste cu cartofii.
Sursa: bbcgoodfood.com
Timp de pregatire: 10 minute
Timp de gatire: 35 minute
Grad de dificultate: Usor
Portii: 2
Calorii per portie: 3 99
Ingrediente
1 lingura ulei
1 ceapa, taiata marunt
2 bucati lungi de bacon, taiate in bucati
1 lingura de zahar brun
400g rosii de conserva maruntite
200ml supa de
pui dintr-un cub
410g boabe de fasole la cutie
Pentru cartofi 1 lingura de faina alba
1 jumatate d elingura de piper cayenne, paprika sau pudra de chilli
1 lingura de ierburi uscate
2 cartofi pentru copt, taiati in 8 bucati
2 linguri de ulei
Mod de preparare 1. Incalzeste cuptorul la 200 de grade/gaz 6.
Pentru cartofi, amesteca faina, piperul si ierburile, adauga sare si piper, apoi amesteca, cu cartofii si uleiul pana cand acestia sunt bine acoperiti. Lasa-i la cuptor pe hartie de copt timp de 35 de minute.
2. Intre timp, incalzeste uleiul intr-o tigaie care nu se lipeste si caleste usor ceapa si baconul timp de 10 minute. Adauga zaharul, orsiile, supa si asezoneaza, apoi lasa sa fiarba timp de 5 minute.
Adauga fasolea, apoi mai fierbe inca 5 minute pana cand sosul s-a ingrosat. Serverste cu cartofii.
Sursa:
bbcgoodfood.com Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro