Aceasta este cea mai buna prajitura de post! Uite ce usor se face!

Aceasta este cea mai buna prajitura de post! Uite ce usor se face!
Aceasta este cea mai buna prajitura de post! Uite ce usor se face!

Trebuie sa prepari aceasta reteta delicioasa de post. Te vei indragosti de ea!

 

Ingrediente:
200 grame faina
1 lingurita praf copt
3 linguri cacao
60 ml ulei
250 ml lapte de soia
200 g zahar
1 praf sare
i lingura ote sau zeama lamaie
1 lingura extract de lamaie
Crema: 300 ml lapte de soia, 1 lingura faina plus 1 lingura cu varf de amidon de porumb,
100 grame zahar, 100 g margarina
Zahar pudra pentru decor
Preparare:
Porniti cuptorul si setati-l la 180 grade Celsius.
Cema: intr-o craticioara se omogenizeaza 300 de ml lapte cu 100 g zahar, faina si amidonul. Se pune la foc si se fierbe pana se ingroasa, amestecand incontinuu cu telul.
Cand compozitia s-a ingrosat se adauga vanilia si se da deoparte. Cand se raceste se incorporeaza margarina.
Blat: Intr-un castron se bat laptele rece, uleiul, zaharul si otelul sau zeama de lamaie.
Faina, sarea, praful de copt si cacaoa se omogenizeaza separat. Ingredientele uscate se adauga peste cele lichide si se amesteca.
Aluatul se toarna intr-o taca tapetata.
Blatul se coace timp de 12-15 min la 180 de grade. Cand se raceste se taie in trei bucati si se umple cu crema.
Sursa: observator.tv

Ingrediente:

200 grame faina
1 lingurita praf copt
3 linguri cacao
60 ml ulei
250 ml lapte de soia
200 g zahar
1 praf sare
o lingura ote sau zeama lamaie
1 lingura extract de lamaie

Crema: 300 ml lapte de soia, 1 lingura faina plus 1 lingura cu varf de

amidon de porumb, 100 grame zahar, 100 g margarina

Zahar pudra pentru decor

Preparare:

Porniti cuptorul si setati-l la 180 grade Celsius.

Cema: intr-o craticioara se omogenizeaza 300 de ml lapte cu 100 g zahar, faina si amidonul. Se pune la foc si se fierbe pana se ingroasa, amestecand incontinuu cu telul. Cand compozitia s-a ingrosat se adauga vanilia si se da deoparte.
Cand se raceste se incorporeaza margarina.

Blat: Intr-un castron se bat laptele rece, uleiul, zaharul si otelul sau zeama de lamaie.

Faina, sarea, praful de copt si cacaoa se omogenizeaza separat. Ingredientele uscate se adauga peste cele lichide si se amesteca.

Aluatul se toarna intr-o taca tapetata. Blatul se coace timp de 12-15 min la 180 de grade. Cand se raceste se taie in trei bucati si se umple cu crema.


Sursa: observator.tv

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies