Becel a pornit in cautarea celor mai frumoase 10 locuri din Bucuresti, in care oricine poate organiza un picnic (fara foc) si, cu sprijinul Asociatiei Green Revolution, a realizat o harta a acestora.
Prin campania „Descopera Bucurestiul la Picnic”, compania isi doreste sa inspire oamenii sa adopte un stil de viata sanatos, incurajand picnicul ca obicei socio-culinar, prin care fiecare se poate bucura, in mod responsabil, de natura, de o masa gustoasa si de compania celor dragi.
Bucurestiul iti ofera o varietate de locuri pentru iesirile la picnic, iar pentru o escapada urbana nu ai nevoie decat de o companie buna, un cos de picnic, o patura si un cer senin.
Becel a pregatit si o serie de recomandari pentru ce ar trebui sa iti iei cu tine atunci cand vrei sa iesi la picnic.
Tips& tricks pentru un picnic perfect
Inainte sa pornesti catre destinatia de picnic, asigura-te ca iesirea ta in aer liber va fi una de tinut minte. Incepe prin a-ti alege un loc preferat pentru aceasta escapada urbana.
Ce nu trebuie sa iti lipseasca din bagajul pentru picnic: patura de picnic, un cos, lumanari anti-tantari, perne, tacamuri, caserole, gentuta termoizolanta, sandvisuri gustoase si bauturi racoroase. Nu uita nici de elementele de decor care pot transforma iesirea ta la picnic intr-o experienta inedita. Ia cu tine o umbreluta de soare, ochelarii de soare, carti de joc, palete de badminton sau o chitara. La final, nu uita sa strangi deseurile menajere pentru a lasa in urma un loc curat!
Idei de retete de picnic
Crostini cu branza de capra, struguri si rozmarin
Ingrediente:
- 1 bagheta
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
- 60 g Becel
- 120 g branza de capra tartinabila
- 200 g boabe de struguri roz
- 1 crenguta de rozmarin
Preparare:
Bagheta se feliaza si se prajeste.
Tartine cu prosciutto si smochine
Ingrediente:
- 8 felii de paine alba
- 8 felii de prosciutto
- 4 smochine proaspete
- 20 g Becel
- 100 g crema de branza
- 10 g miez de nuca
Preparare:
Painea se unge cu margarina, apoi se intinde crema de branza. Se asaza cate o felie de prosciutto si jumatate de smochina pe fiecare felie de paine. Se decoreaza cu miez de nuca.