Aceasta este incaltamintea ideala pentru vacanta la mare! Iata ce trebuie sa porti!

Aceasta este incaltamintea ideala pentru vacanta la mare! Iata ce trebuie sa porti!
Aceasta este incaltamintea ideala pentru vacanta la mare! Iata ce trebuie sa porti!

Te pregatesti sa pleci la mare? Indiferent daca este vorba de o escapada de weekend, sau o vacanta la mare planuita din timp, Diane Marie Studio iti recomanda sa iti alegi cu atentie incaltamintea pe care o vei purta in aceste zile.

In primul rand, iti recomanda sa iti pui in bagaj incaltaminte comoda, din piele naturala, modele practice si versatile. Sandale sau belerini, alege perechile preferate din dressing in care sa te simti excelent, pe care sa le poti purta cu lejeritate ore in sir, care sa nu te jeneze sau sa iti creeze vreun disconfort. Asigura-te ca ai mai multe stiluri, potrivite pentru diferite momente din vacanta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Sandalele cu talpa joasa sunt perfecte pentru plimbarea de

la hotel pana la piscina, sau la plaja... pentru plimbari indelungi pe faleza.

De asemenea, belerinii sunt indispensabili din bagajul tau pentru vacanta. Ii poti purta in diminetile sau serile mai racoroase de vara, atunci cand vizitezi un obiectiv turistic sau o alta localitate, la o iesire la restaurant, sau la un party nocturn pe plaja.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies