Aceasta este sosia Andrei din Republica Moldova! Uite cat de bine seamana cele doua!

Aceasta este sosia Andrei din Republica Moldova! Uite cat de bine seamana cele doua!
Aceasta este sosia Andrei din Republica Moldova! Uite cat de bine seamana cele doua!

O tanara din Republica Moldova a reusit sa faca, recent, senzatie pe Facebook, dupa ce a participat la un concurs in care a recreat o fotografie a cantaretei Andra.

„Te pup, sora mea geamana. Te felicit, Ana!! Esti foarte frumoasa si iti sta foarte bine asa! Şi chiar semanam, sa stii! Sa stii ca multe fete imi trimit poze si imi spun ca ar semana cu mine si foarte rar se intampla sa ma si convinga, dar in cazul tau pot confirma: si machiata, si nemachiata, parca esti sora mea geamana!“, i-a transmis Andra tinerei, sub forma unui comentariu pe Facebook, scrie Cancan.ro.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum a reusit Andra sa slabeasca 15 kilograme! Ce dieta a tinut!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies