Aceasta este vila pe care şi-a ridicat-o Simona Halep la malul mării! Vezi şi imagini cu grădina plină cu flori a marii sportive! FOTO!

Aceasta este vila pe care şi-a ridicat-o Simona Halep la malul mării! Vezi şi imagini cu grădina plină cu flori a marii sportive! FOTO!
Aceasta este vila pe care şi-a ridicat-o Simona Halep la malul mării! Vezi şi imagini cu grădina plină cu flori a marii sportive! FOTO!

Simona Halep are o vilă superbă la malul mării! Ce părere ai?

Simona Halep este sportiva care a făcut tenisul din Romania din nou vizibil la nivel mondial, tânăra de 27 de ani fiind în prezent pe locul patru în clasamentul WTA după ce l-a condus mai bine de un an.

Mai mult decât atât, compatrioata noastră are în vitrină marele trofeu de la Roland Garros, a câştigat Wimbledon-ul luna trecută şi, în plus, deţine o avere care se ridică la 30-32 de milioane de euro.

In urma cu doi ani, tânăra a intrat în topul celor mai bogaţi 300 de români şi are deja în derulare afaceri cu potenţial.

Citeste si: Ce a spus Simona Halep după meciul cu Serena Williams: “Simt că am fost lovită de un tren”

Protagonista noastră a cumpărat un hotel din Poiana Braşov, cu aproximativ două milioane de euro, şi a început construcţia unui complex rezidenţial, la malul mării, multe dintre apartamente fiind deja vândute.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Simona Halep are o vilă superbă la malul mării! Tenismena a stat doar câteva zile în locuinţa ei de la Constanţa!

Tot în Constanţa, tenismena deţinea o cafenea în care a investit în jur de 600.000 de euro. A închis-o însă şi ridica, în locul ei, un hotel.

Ei bine, după cum e lesne de dedus, milionara de 27 de ani ar putea să se stabilească în orice oraş al Pământului şi să aibă un trai de huzur după ce se va retrage din activitate.

Ea a preferat însă să-şi ridice o vilă cochetă la Constanţa, lângă Delfinariu.

Vila impozantă are şi o curte superbă care te face să te gândeşti la un "colţ de Rai".

Spaţiul nu este mare, dar e plin de verdeaţă şi de flori multicolore, locul ideal unde să-ţi pui un scaun sau un şezlong şi să te relaxezi ore bune.

Citeste si: Imagine de colecție! Cum arăta Simona Halep când Serena Williams câştiga primul Grand Slam din cariera ei

Simona a stat, în total, doar câteva zile în casa respectivă, sportiva fiind mereu plecată peste hotare, la turnee.

Iar când vine în ţară, preferă să stea la Bucureşti, într-un complex rezidenţial de lux.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Iulia Albu, declaratie neasteptata despre tinuta purtata de Simona Halep la Roland Garros! “Fustita si bluzita albastra vor fi cumparate la greu!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies