Aceasta fiertura topeste grasimea abdominala instantaneu! Uite cum se prepara!

Aceasta fiertura topeste grasimea abdominala instantaneu! Uite cum se prepara!
Aceasta fiertura topeste grasimea abdominala instantaneu! Uite cum se prepara!

Specialistii in nutritie sustin ca acest regim este unul dintre cele mai usoare, deoarece presupune consumarea a maximum sapte lamai pe zi, insa treptat, pe o perioada de 16 zile.

 

In prima zi se va bea zeama de la o lamaie, in a doua zi, sucul a doua lamai, in a treia zi, sucul obtinut de la trei lamai si tot asa, progresiv, pana in ziua a saptea, in care se va bea sucul a sapte lamai. Dupa o pauza de doua zile, dieta continua, dar de data aceasta se vor consuma lamaile in mod descrescator, incepand cu sucul de la sapte lamai si terminand in a saptea zi cu sucul unei singure lamai.
Sucul obtinut de la fructe nu se va bea concentrat, ci amestecat cu apa sau ceai. De asemenea, zeama de la lamaie va fi folosita si peste salate.
Cura cu lamaie dureaza 16 zile, perioada in care specialistii sustin ca organismul va pierde pana la 10 kilograme. Regimul este eficient daca respecti sase reguli, sustin nutritionistii.
Regula 1: Bea suc de lamaie cu apa calduta imediat ce te trezesti dimineata (3-4 linguri de suc la un pahar de apa) si ia micul dejun
peste jumatate de ora. Apoi, pe parcursul intregii zile trebuie sa bei cel putin doi litri de apa.
● Regula 2: Suplimenteaza aportul de vitamina C. Specialistii recomanda ca pe parcursul dietei cu lamaie sa includeti in regimul zilnic cinci portii de legume si fructe pe zi. Ideal ar fi doua gustari de fructe, sucul de lamaie de dimineata tine locul unui fruct, si salate la toate cele trei mese principale.
● Regula 3: Regleaza concentratia de zahar din sange. Foloseste suc de lamaie la prepararea tuturor mancarurilor care permit acest lucru. In paralel, opteaza pentru alimente cu un indice glicemic scazut, cum ar fi painea, orezul si cerealele integrale, legumele si carnea alba. De asemenea, fibrele nu trebuie sa lipseasca din alimentatie pentru ca incetinesc trecerea zaharului in sange.
● Regula 4: Cat mai putine dulciuri.
Nutritionistii recomanda limitarea consumului de dulciuri nu doar in timpul dietei, ci si dupa.
● Regula 5: Evita alimentele intens procesate. Specialistii recomanda o alimentatie bazata pe produse naturale- paine, orez si paste integrale, legume si fructe proaspete, mancare gatita in casa.
● Regula 6: Imbunatateste-ti functiile digestive. Expertii in nutritie recomanda stabilirea unui program de mese, realizarea unui regim echilibrat din punct de vedere nutritional, evitarea exceselor culinare.
Dieta cu lamaie este contraindicata persoanelor care sufera de afectiuni renale, biliare sau digestive.
Sursa: obiectiv.info

In prima zi se va bea zeama de la o lamaie, in a doua zi, sucul a doua lamai, in a treia zi, sucul obtinut de la trei lamai si tot asa, progresiv, pana in ziua a saptea, in care se va bea sucul a sapte lamai.

Dupa o pauza de doua zile, dieta continua, dar de data aceasta se vor consuma lamaile in mod descrescator, incepand cu sucul de la sapte lamai si terminand in a saptea zi cu sucul unei singure lamai. 

Sucul obtinut de la fructe nu se va bea concentrat, ci amestecat cu apa sau ceai. De asemenea, zeama de la lamaie va fi folosita si peste salate.

Cura cu lamaie dureaza 16 zile, perioada in care specialistii sustin ca organismul va pierde pana la 10 kilograme.
Regimul este eficient daca respecti sase reguli, sustin nutritionistii.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Regula 1: Bea suc de lamaie cu apa calduta imediat ce te trezesti dimineata (3-4 linguri de suc la un pahar de apa) si ia micul dejun peste jumatate de ora. Apoi, pe parcursul intregii zile trebuie sa bei cel putin doi litri de apa.

Regula 2: Suplimenteaza aportul de vitamina C. Specialistii recomanda ca pe parcursul dietei cu lamaie sa includeti in regimul zilnic cinci portii de legume si fructe pe zi. Ideal ar fi doua gustari de fructe, sucul de lamaie de dimineata tine locul unui fruct, si salate la toate cele trei mese principale. 

Regula 3: Regleaza concentratia de zahar din sange. Foloseste suc de lamaie la prepararea tuturor mancarurilor care permit acest lucru. In paralel, opteaza pentru alimente cu un indice glicemic scazut, cum ar fi painea, orezul si cerealele integrale, legumele si carnea alba. De asemenea, fibrele nu trebuie sa lipseasca din alimentatie pentru ca incetinesc trecerea zaharului in sange. 

Regula 4: Cat mai putine dulciuri. Nutritionistii recomanda limitarea consumului de dulciuri nu doar in timpul dietei, ci si dupa.

Regula 5: Evita alimentele intens procesate. Specialistii recomanda o alimentatie bazata pe produse naturale- paine, orez si paste integrale, legume si fructe proaspete, mancare gatita in casa. 

Regula 6: Imbunatateste-ti functiile digestive. Expertii in nutritie recomanda stabilirea unui program de mese, realizarea unui regim echilibrat din punct de vedere nutritional, evitarea exceselor culinare. 

Dieta cu lamaie este contraindicata persoanelor care sufera de afectiuni renale, biliare sau digestive.

Sursa: obiectiv.info

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies