Aceasta masca naturala te scapa de parul cu mult sebum

Aceasta masca naturala te scapa de parul cu mult sebum
Aceasta masca naturala te scapa de parul cu mult sebum

Masca prezentata aceasta este solutia ideala pentru persoanele cu parul foarte gras, deoarece mustar alb reduce activitatea glandelor sebacee. In urma folosirii ei, parul devine mai suplu, mai sanatos, si nu se ingrasa la fel de repede. In plus, masca accelereaza cresterea parului si reda ii parului stralucirea naturala.

Ingrediente:

– 2 linguri de mustar alb

– 1 galbenus de ou

– 50 ml de apa calduta

– 1 lingura de ulei (poti folosi ulei de masline, ulei de brusture sau ulei de rozmarin)

– 1 lingurita de zahar

Metoda de preparare:

Combina toate ingredientele si amesteca-le intr-o pasta omogena.

Aplica amestecul pe parul uscat nespalat. Amestecul trebuie aplicat pornind de la radacina parului catre varf, pe fiecare suvita in parte, fara a insista prea mult pe varfurile firelor de par. Inveleste parul cu o punga de plastic sau cu un prosop, dupa care pune-ti pe cap o caciula.

Lasa masca sa actioneze pe par timp de 15-60 minute. De fapt, tine-o pe par cat de mult suporti, pentru ca masca induce o senzatie de intepatura, dar aparitia acestei senzatii indica faptul ca masca isi face efectul.
Infasurarea capului creste temperatura la nivelul scalpului, imbunatatind circulatia pielii capului. Masca hraneste foliculii de par, stimuland si accelerand cresterea parului.

La prima aplicatie a mastii, incearca sa o induri pe par cel putin 15 minute. Chiar daca usturimea si mancarimea devin greu de suportat, nu intra in panica, este un fenomen perfect normal, iar parul si pielea nu vor fi afectate in niciun fel. Creste treptat durata aplicatiilor astfel incat sa poti ajunge la pragul de 60 de minute.


In urma aplicatiei, masca se indeparteaza de pe par prin clatire cu apa calda. Spala apoi parul cu sampon ca de obicei. La sfarsit, aplica putin balsam de par pentru a preveni uscarea excesiva a parului.

Aplica masca o data la 4-5 zile, timp de o luna. Dupa aceasta perioada de timp, fa o pauza de cateva zile, dupa care reia tratamentul.

Vei observa primele rezultate in decurs de o luna – parul va creste mai repede, isi va recapata stralucirea naturala, va deveni mai puternic si va capata mai mult volum.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies