Aceasta planta este incredibil de eficienta! Scade rapid tensiunea si colesterolul!

Aceasta planta este incredibil de eficienta! Scade rapid tensiunea si colesterolul!
Aceasta planta este incredibil de eficienta! Scade rapid tensiunea si colesterolul!

Aceasta planta este apreciata pentru aroma speciala si pentru gustul picant, dar si sub forma de tinctura, energizant, sirop sau vin tonic, ca medicament natural.

Hreanul se poate folosi in stare cruda, proaspat, ras, pentru a da gust mancarurilor, fiind apreciat pentru aroma speciala si pentru gustul picant, dar si sub forma de tinctura, energizant, sirop sau vin tonic, ca medicament natural.

Afectiuni cardiovasculare

Anumite substante pe care le contine hreanul au efecte benefice asupra circulatiei sangelui in zonele periferice. Astfel, consumul de hrean normalizeaza tensiunea arteriala si previne riscul formarii de cheagurilor de sange.

Totodata, substantele sulfurate din hrean imbunatatesc elasticitatea vaselor de sange cerebrale si coronariene, reducand astfel riscul aparitiei unui infarct sau accident vascular cerebral.

Asta e uleiul anticancerigen care reduce tensiunea si colestrolul!

Sirop de hrean

Siropul de hrean este recomandat persoanelor care sufera de astm, bronsita cronica sau afectiuni ale cailor respiratorii.

Se da pe razatoarea mica o radacina de hrean, se adauga patru linguri de miere, se amesteca bine si se lasa cateva minute la macerat. Se strecoara si se obtine siropul crud. Resturile de hrean care raman se pun la fiert cu putina apa (cat sa le acopere). Dupa fierbere se strecoara prin presare, se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu siropul crud. Pentru afectiunile de mai sus se iau trei linguri pe zi.

Citeste mai multe aici.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cel mai bun remediu natural din toate timpurile pentru colesterol si tensiune marita!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies