Aceasta planta te ajuta sa traiesti mai mult

Aceasta planta te ajuta sa traiesti mai mult
Aceasta planta te ajuta sa traiesti mai mult

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au cautat secretul tineretii vesnice si viata fara de moarte, considerand de multe ori longevitatea drept nemurire.

Iata care este planta ce te ajuta sa traiesti mai mult:

Usturoiul

Studiile indica fapul ca alicina, substanta activa din usturoi, poate preveni ateroscleroza, blocajele coronariene, scade nivelul colesterolului rau, regleaza zaharul din sange si poate preveni chiar cancerul. Ca un antibacterian desavarsit, usturoiul este adesea utilizat pentru a trata infectiile minore.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sursa



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Alexandra și Gagea, discuție tensionată în grădină: „Nu vreau să mai vorbim pentru că mă ameninți. Oricum imaginea mi-am stricat-o cu tine.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Anca Țurcașiu, în culmea fericirii după ce a devenit bunică pentru prima dată la 54 de ani. Ce nume a ales pentru nepoțica ei: ”Înseamnă viață”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies