Aceasta supa te vindeca de toate bolile si detoxifica organismul

Aceasta supa te vindeca de toate bolile si detoxifica organismul
Aceasta supa te vindeca de toate bolile si detoxifica organismul

Supa de linte este foarte hranitoare, fara sa aiba un numar mare de calorii. Combinatia intre linte si supa de pui se considera ca este alimentul perfect care iti aduce toti nutrientii de care ai nevoie.

Supa de linte se poate prepara in zeci de feluri. Se combina bine cu toate legumele, merge bine alaturi de carne de pui si vita si se potriveste si cu pestele. Aceasta supa sanatoasa este buna de mancat si atunci cand ii adaugi numai ceapa, usturoi, ghimbir, sare si piper negru pentru gust.

Ii poti adauga legume: morcovi, cartofi, patrunjel, telina si frunze de dafin. Unii pun si suc de lamaie, otet, ulei de masline, unt, smantana sau iaurt, in functie de gust, pentru a face din supa de linte o masa sanatoasa si hranitoare.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies