Aceastea sunt alimentele pe care ar trebuie sa le excluzi imediat din dieta! Te ucid!

Aceastea sunt alimentele pe care ar trebuie sa le excluzi imediat din dieta! Te ucid!
Aceastea sunt alimentele pe care ar trebuie sa le excluzi imediat din dieta! Te ucid!

Carnea si branzeturile procesate pot avea efecte negative asupra sanatatii. Iata despre ce este vorba.

 

1. Pateuri- Sunt facute din cele mai iedtine produse din carne: piele, oase si cartilaj. Mai mult de jumatate din continut este format din apa, grasimi, amidon, sare, mirodenii si emulsificatori. De fapt, mai putin de 30% din pate este carne.
2. Cascavaluri si branzeturi feliate- Contin branza doar 50%. Restul este format din apa, proteine, grasimi si colorant.
Nu contin probiotice.
3. Hot Dog- Carnea contine piele, intestine, vase de sange, cartilaj, grasimi, oase, ligamente. Se adauga legume, mirodenii, amidon, apa si sare pentru a avea gust bun, alaturi de polifosfati, trifosfati, carmin si colorant.
4. Nitrat de sodiu- Este un conservant care se gaseste in produse din carne, precum bacon, carnati si sunca.
Este relationat cu un risc crescut de cancer.
5. Popcorn la microunde- Este cel mai nesantos tip, fiind demonstrat faptul ca poate creste riscul de cancer si poate afecta fertilitatea.
6. Polifosfati- Sunt comuni in produsele din carne si pot cauza mutatii ale genelor.
7. Glutamat de sodiu- Este folosit pentru a da gust produselor in varianta finala Poate produce dezechilibre hormonale.
8. Acizi grasi de tip Trans- Sunt grasimi artificiale adaugate pentru a prelungi viata produselor la raft.
Sursa: buynongmoseeds.com

1. Pateuri- Sunt facute din cele mai iedtine produse din carne: piele, oase si cartilaj. Mai mult de jumatate din continut este format din apa, grasimi, amidon, sare, mirodenii si emulsificatori. De fapt, mai putin de 30% din pate este carne.



2. Cascavaluri si branzeturi feliat e- Contin branza doar 50%. Restul este format din apa, proteine, grasimi si colorant. Nu contin probiotice.

3. Hot Dog- Carnea contine piele, intestine, vase de sange, cartilaj, grasimi, oase, ligamente. Se adauga legume, mirodenii, amidon, apa si sare pentru a avea gust bun, alaturi de polifosfati, trifosfati, carmin si colorant. 

4.
Nitrat de sodiu-
Este un conservant care se gaseste in produse din carne, precum bacon, carnati si sunca. Este relationat cu un risc crescut de cancer.

5. Popcorn la micround
e- Este cel mai nesantos tip, fiind demonstrat faptul ca poate creste riscul de cancer si poate afecta fertilitatea. 

6. Polifosfati- Sunt comuni in produsele din carne si pot cauza mutatii ale genelor. 


7. Glutamat de sodiu- Este folosit pentru a da gust produselor in varianta finala Poate produce dezechilibre hormonale. 

8. Acizi grasi de tip Trans
- Sunt grasimi artificiale adaugate pentru a prelungi viata produselor la raft. 

Sursa: buynongmoseeds.com

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies