Acele oferte utilaje constructii de care aveti nevoie, va asteapta pe Retutilaje.ro!

Acele oferte utilaje constructii de care aveti nevoie, va asteapta pe Retutilaje.ro!
Acele oferte utilaje constructii de care aveti nevoie, va asteapta pe Retutilaje.ro!

Industria constructiilor reprezinta una dintre cele mai importante ramuri ale industriei in general, pentru orice fel de comunitate. Fara industrie, nu vom putea avea scoli, spitale sau imobile pentru locuit, drumuri, poduri si asa mai departe. Industria constructiilor este o industrie masiva, in prezent avand un impact foarte important asupra tuturor celorlalte industrii de pe glob.

In domeniul constructiilor, utilajele folosite sunt extrem de importante. Daca se doresc lucrari rezistente in timp, atunci trebuie luata in calcul utilizarea unor utilaje profesionale.

Numarul tipurilor de echipamente si utilaje care sunt utilizate zi de zi pe santiere este unul extrem de mare, astfel ca, daca va numarati printre cei care detin o firma de constructii sau printre aceia care sunt la inceput de drum, cu siguranta veti avea de unde alege in functie de nevoile pe care le aveti.

O solutie foarte buna pentru a achizitiona atat utilaje de mica mecanizare cat si utilaje de mare mecanizare, este reprezentata de compania Ret Utilaje SRL.

Aceasta companie este una dintre cele mai experimentate si vechi in acest domeniu la noi in tara, incepandu-si activitatea inca din anul 1994. Stocul de utilaje comercializate este in prezent unul cu adevarat impresionant, calitatea fiind pe primul plan iar preturile stabilite astfel incat raportul calitate/pret oferit sa fie unul mai mult decat excelent.

Un foarte bun exemplu de utilaj comercializat de catre compania Ret Utilaje SRL, este buldoexcavatorul TLB 850.

Acest utilaj este ideal pentru a completa flota fie ca aveti nevoie pentru operatiuni de excavare, incarcare, transport sau deplasare, fiind propulsat de un motor Perkins de 70 kW – 94 de cai putere, oferind exact ceea ce are nevoie orice firma de constructii – un echilibru perfect intre putere si eficienta, venit din partea unui utilaj simplu dar multifunctional.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Buldoexcavatorul TLB 850 este dotat cu un sistem hidraulic de cea mai buna calitate cu centru inchis, asigurand indiferent de activitatea la care este supus, un control simplu si intuitiv. Astfel, este ideal atat pentru cei experimentati, cat si pentru operatorii incepatori.

Acest buldoexcavator, TBL 850, pe scurt, are ca si caracteristici principale, urmatoarele: greutate standard operationala de 8230 kg, o viteza maxima de deplasare de pana la 40 km/h, o latime totala de 2310 mm si un diametru de intoarcere cu franare de 7000 mm.

De asemenea, alte aspecte foarte importante sunt reprezentate de inaltimea de ridicare prin incarcator de 3615 mm, distanta de excavare maxima de 6670 mm si o adancime maxima de excavare de 6025 mm.

Cu ajutorul unui astfel de exacavator, veti putea duce la bun sfarsit o multime de operatiuni, beneficiind si de o eficienta ridicata din punctul de vedere al timpului necesar pentru executarea sarcinilor necesare in orice santier in lucru.

Buldoexcavatorul TLB 850 reprezinta doar un simplu exemplu in ceea ce priveste cele mai bune oferte utilaje constructii pe care cei de la Ret Utilaje SRL le pun la dispozitia clientilor. Astfel, daca veti accesa site-ul Retutilaje.ro, cu siguranta veti ramane impresionati de varietatea utilajelor de mica si mare mecanizare disponibile si cu siguranta aici veti gasi exact ceea ce aveti nevoie pentru a va duce la bun sfarsit sarcinile.

Tot ceea ce aveti nevoie pentru a va completa necesarul de utilaje pentru constructii, va asteapta pe Retutilaje.ro. Indiferent ca aveti nevoie de buldoexcavatoare, excavatoare, manipulatoare telescopice, buldozere, cilindri compactori, betoniere, macarale si accesoriile aferente pentru toate acestea, ori aveti nevoie de unelte electrice, utilaje de compactare, vibrare beton, unelte instalatori sau unelte pentru demolare si asa mai departe, toate aceasta sunt disponibile la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Echipa Retutilaje.ro nu ofera doar utilaje si echipamente pentru constructii de calitate inalta, ci si servicii menite sa ajute orice intreprinzator care a pornit pe aceasta cale ori care se afla la inceput de drum. Astfel, daca veti achizitiona de la acestia, veti beneficia de service in garantie asa cum este normal, cat si service in post garantie. In plus, exista posiblitatea ca daca un utilaj se defecteaza in mijlocul lucrarii in plin santier, sa beneficieze de reparatii chiar la fata locului pentru ca lucrarile sa-si poata continua cursul firesc cat mai repede posibil.

Domeniul constructiilor este un subiect destul de delicat, deoarece la final nu este vorba doar despre a finaliza niste simple proiecte, ci este vorba despre durabilitate in timp si rezistenta la diverse calamitati, totul fiind despre siguranta oamenilor. Astfel, nu doar utilajele si echipamentele de cea mai buna calitate sunt totul, ci si proiecte foarte bine gandite, materiale de constructii de calitate si bineinteles, personal profesionist in ceea ce face.

Tehnologia a avut o evolutie impresionanta in ultimele decenii si bineinteles ca si-a pus amprenta si asupra domeniului constructiilor. Astfel, de-a lungul timpului toate utilajele au beneficiat constant de „update-uri”, devenind din ce in ce mai performante, rezultatele constand in: siguranta sporita pentru lucratori, timpi multi mai buni de executie si lucrari mult mai rezistente in timp.

Astfel, companiile care s-au adaptat constant la evolutia pietei, a cererii si a ofertei, au evoluat constant folosind utilaje si echipamente de cea mai buna calitate si de ultima generatie. Industria construcțiilor, la fel ca multe altele, este supusa constant evolutiei, fapt care bineinteles este unul extrem de benefic pentru intreaga populatie.

Acestea fiind spuse, daca va numarati printre aceia care sunt la conducerea unei firme de constructii, investiti cu incredere in utilajele si echipamentele folosite si cu siguranta veti avea numai de castigat. Oferind calitate nu doar cantitate, in mod sigur veti avea parte numai de lucruri bune.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies