Acest ceai alunga oboseala! Incearca-l si tu

Acest ceai alunga oboseala! Incearca-l si tu
Acest ceai alunga oboseala! Incearca-l si tu

Oboseala mentala o resimtim adesea. Munca, complicatele responsabilitati personale, perioadele de stres sau epuizarea fizica pot provoca o stare de oboseala mentala totala.

Morcovi, sfecla rosie si suc de mere
Ingrediente:
1 sfecla medie
1 mar verde
1 morcov
1/2 castravete
1 ceasca de apa

Mod ce preparare

Merele verzi nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia dumneavoastra. Sunt ideale pentru slabit, ajuta la arderea grasimilor si tin colesterolul sub control. Sucul obtinut din combinarea acestora cu sfecla rosie si morcovi este consistent si revigorant, plin de vitamine si minerale.

Este, de asemenea, un tonic natural care ajuta organismul sa elimine toxinele din rinichi si ficat.

Datorita combinatiei de vitamine si minerale este, de asemenea, foarte potrivit pentru a combate oboseala mentala, cu care ne confruntam in lumea stresanta de astazi. Spalati toate fructele si legumele, taiati-le si puneti-le in blender. E bine sa puneti si o jumatate de castravete, pentru ca este o leguma foarte hidratanta. Amestecati totul pana veti obtine un smoothie.
Beti-l rece sau la temperatura camerei. Va vei simti imediat mai bine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sursa



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies