„Acesta e un moment de tristețe ce m-a pus destul de tare jos. Dar am reușit să mă ridic atunci.” Cristina Cioran a trecut prin momente grele, după ce a născut-o pe fiica sa

„Acesta e un moment de tristețe ce m-a pus destul de tare jos. Dar am reușit să mă ridic atunci.” Cristina Cioran a trecut prin momente grele, după ce a născut-o pe fiica sa
„Acesta e un moment de tristețe ce m-a pus destul de tare jos. Dar am reușit să mă ridic atunci.” Cristina Cioran a trecut prin momente grele, după ce a născut-o pe fiica sa

Cu doi ani în urmă, Cristina Cioran a devenit mamă pentru prima dată, dar experiența nașterii nu a fost lipsită de dificultăți.

 În prezent, actrița se implică complet în rolul de mamă și se bucură să asiste la evoluția fetiței sale, Ema, cu toate că începuturile nu au fost atât de ușoare când aceasta era un nou-născut.

Imediat după nașterea fetiței sale, vedeta a traversat momente extrem de dificile, deoarece micuța a avut de înfruntat câteva probleme de sănătate, necesitând o perioadă petrecută în spital.

Citește și: „Am niște ciocate albe.” Ioana Ginghină și Cristi Pitulice fac marele pas

Cristina Cioran a apelat la ajutorul unui specialist

La scurt timp după nașterea fetiței sale, vedeta a fost pe cale să cadă în depresie, când a aflat că fiica sa, Ema, va rămâne în spital în loc să petreacă primele zile alături de ea. Doar acum, la doi ani distanță de la această perioadă dificilă, Cristina Cioran și-a găsit puterea să exprime cu adevărat cât de dificil i-a fost totul.

Recunoscând că a cerut sprijinul unui psiholog pentru a-și menține echilibrul, vedeta a dezvăluit că, în cazul în care fetița sa nu s-ar fi recuperat, întreaga situație ar fi avut un sfârșit trist.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Am fost la psiholog după naștere, când fetița era în spital.

Acesta e un moment de tristețe ce m-a pus destul de tare jos. Dar am reușit să mă ridic atunci și, din fericire, fetița m-a ajutat, pentru că ea își revenea. Și pentru ea am putut să continui să lupt. Altfel nu știu ce finalitate ar fi avut. Poate acum nu mai existam”, a declarat Cristina Cioran pentru Cancan.ro.

Problemele Cristinei și ale fiicei sale nu se opresc aici

Traversând momentele dificile în care a asistat la suferința fetiței sale imediat după naștere, Cristina Cioran și partenerul Emei au luat hotărârea să se separe. Cu toate acestea, provocările nu s-au sfârșit aici pentru actriță.

Recent, Cristina Cioran și fetița ei au trăit un moment extrem de periculos. Într-o zi nefericită, vedeta nu a fost momentan atentă la copilul său, iar acesta a încercat să coboare singură din mașină.

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

„Cred că cel mai nasol moment din viață este acela când crezi că s-a întâmplat ceva cu copilul tău! Nu ești niciodată pregătit pentru realitatea din teren, chiar dacă încerci să-ți iei

toate măsurile de precauție.  Există întotdeauna un moment când nu ești atent sau ți-ai luat ochii de la copil când se pot întâmplă necazuri! Azi Ema a deschis portiera și a vrut să coboare din mașină. Un individ mi-a lovit mașina, ușor, dar susținea că eu am lovit-o! Eu m-am împiedicat și era să-mi rup gâtul, aveam și copilul în brațe! Pfff, o secundă… și o tragedie se poate întâmpla…”, a scris Cristina Cioran, pe contul ei de Facebook.

Citește și: „Sper să reluăm relația și să ne căsătorim.” Alex Dobrescu, inel pentru Cristina Cioran

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

„Nu au fost mari probleme.” Seya, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, mamă pentru prima oară

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies