Acesta este adevarul despre oua! Uite care sunt cele mai sanatoase!

Acesta este adevarul despre oua! Uite care sunt cele mai sanatoase!
Acesta este adevarul despre oua! Uite care sunt cele mai sanatoase!

Vera Daghie ne spune cum sa alegem corect un ou si de cate ori avem voie sa il consumam pe saptamana.

 

"Oul de prepelita este un ou dietetic. Nu are pic de colesterol, este indicat in foarte multe patologii, incepand cu aparatul cardio-vascular. Intareste functionarea buna a cordului, regleaza nivelul de zahar din sange in cazul diabeticilor. Sunt foarte bune pre si post radio si chimioterapie. Cresc imunitatea organismului. Le putem manca in fiecare zi. Un ou de gaina este echivalentul a patru oua de prepelita.",
spune Vera Daghie.
"Este un mit ca nu trebuie sa mananci oua in fiecare zi. Ouale contin acizi grasi esentiali care sunt buni protectori ai functiei hepatice. Un ou pe zi este recomandat. Nu recomand consumul de oua crude pentru a nu ingera si bacterii. Galbenusul contine colestrol, dar are si vitaminele A, D, E si K care se gasesc exclusiv aici. In plus are mai multi nutrienti ca albusul.
Nu este de speriat colesterolul din oua.", continua specialistul.
Trebuie sa specificam ca oul este un important aliment in alimentatia zilnica pentru are vitamine, minerale, proteine si grasimi sanatoase.
Cum alegem ouale? Trebuie sa aiba niste pori pe care sa-i simtim, nu trebuie sa fie neted. Oul care are niste pori si este usor transparenta coaja este un ou bun.
Trebuie sa il agitam si sa vedem daca exista aer intre galbenus si albus. Daca se simte, oul nu e bun.
In supermarket trebuie sa vedem inscriptionarea oualelor, de la 1 la 3. Daca vedem cifra 3 in fata acestea sunt cele mai nocive oua. Provin de la gaini provenite in baterii.
Ouale de curca, de rata, de gasca sunt foarte bogate caloric.
Oul de strut fierbe intr-o ora. Oul de rata este foarte ok, este indicat a se consuma mai rar si contine luteina care este buna in afectiunea oculara si pentru piele.
##VIDEO21336##

" Oul de prepelita este un ou dietetic. Nu are pic de colesterol, este indicat in foarte multe patologii, incepand cu aparatul cardio-vascular. Intareste functionarea buna a cordului, regleaza nivelul de zahar din sange in cazul diabeticilor.

Sunt foarte bune pre si post radio si chimioterapie. Cresc imunitatea organismului. Le putem manca in fiecare zi. Un ou de gaina este echivalentul a patru oua de prepelita.", spune Vera Daghie.

"Este un mit ca nu trebuie sa mananci oua in fiecare zi. Ouale contin acizi grasi esentiali care sunt buni protectori ai functiei hepatice. Un ou pe zi este recomandat. Nu recomand consumul de oua crude pentru a nu ingera si bacterii.
Galbenusul contine colestrol, dar are si vitaminele A, D, E si K care se gasesc exclusiv aici. In plus are mai multi nutrienti ca albusul. Nu este de speriat colesterolul din oua.
", continua specialistul.

Trebuie sa specificam ca oul este un important aliment in alimentatia zilnica pentru are vitamine, minerale, proteine si grasimi sanatoase.

Cum alegem ouale? Trebuie sa aiba niste pori pe care sa-i simtim, nu trebuie sa fie neted.
Oul care are niste pori si este usor transparenta coaja este un ou bun. Trebuie sa il agitam si sa vedem daca exista aer intre galbenus si albus. Daca se simte, oul nu e bun. 

In supermarket trebuie sa vedem inscriptionarea oualelor, de la 1 la 3. Daca vedem cifra 3 in fata acestea sunt cele mai nocive oua. Provin de la gaini provenite in baterii. 

Ouale de curca, de rata, de gasca sunt foarte bogate caloric. Oul de strut fierbe intr-o ora. Oul de rata este foarte ok, este indicat a se consuma mai rar si contine luteina care este buna in afectiunea oculara si pentru piele. 

##VIDEO21336##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies