Acesta este adevarul infricosator despre produsele de slabit care contin polen de albine!

Acesta este adevarul infricosator despre produsele de slabit care contin polen de albine!
Acesta este adevarul infricosator despre produsele de slabit care contin polen de albine!

Unele suplimente alimentare care contin polen si sunt indicate in curele de slabit iti pot pune in pericol sanatatea, potrivit Federatiei Americane pentru Alimente si Medicamente.

Nu polenul este problema, cu toate ca acesta nu are capacitatea de a arde depozitele de grasime, ci alti compusi care exista in numeroase suplimente.

Una dintre substantele chimice creste riscul de aparitie a infarctului si atacului cerebral, in timp ce alti compusi au efecte laxative severe, care pot duce la deshidratarea organismului si la pierderea electrolitilor.

„Persoanele care cumpara produse de slabit pe baza de polen nu stiu ca, de fapt, in compozitia lor se afla si alte substante care fac rau organismului”, afirma Gary Coddy, un specialist in sanatate de la Federatia

Americana pentru Alimente si Medicamente.

Specialistii recomanda tuturor persoanelor care vor sa slabeasca sa evite folosirea suplimentelor care promit scaderi rapide in greutate, fiindca aceste medicamente nu fac decat sa forteze procesele naturale ale corpului, ducand de cele mai multe ori la aparitia unor reactii adverse, care uneori pot fi fatale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies