Acesta este alimentul care iti strica salata! Uite cum te poate ingrasa!

Acesta este alimentul care iti strica salata! Uite cum te poate ingrasa!
Acesta este alimentul care iti strica salata! Uite cum te poate ingrasa!

Nici nu-ti inchipui cat de usor o salata sanatoasa poate fi transformata intr-una calorica!

 

Dressing-urile din comert sunt cea mai sigura cale de a ruina o salata sanatoasa. Contin tot felul de ingrediente nedorite in dieta: multa sare, grasimi, zahar, arome artificiale. Si cu cat dressing-ul este mai cremos, cu atat are si mai multe calorii.
Sfatul este sa incerci sa eviti orice fel de dressing din comert si sa-ti faci tu acasa unele mai sanatoase.
Cel mai la indemana este dressing-ul vinaigrette, dar daca deja te-ai plictisit de el, iata 4 idei, cu tofu, soia, ghimbir.
Atentie si la dressing-urile fat free – au zaharuri ascunse.
Sursa: AndreeaRaicu.ro

Dressing-urile din comert sunt cea mai sigura cale de a ruina o salata sanatoasa. Contin tot felul de ingrediente nedorite in dieta: multa sare, grasimi, zahar, arome artificiale.

Si cu cat dressing-ul este mai cremos, cu atat are si mai multe calorii.

Sfatul este sa incerci sa eviti orice fel de dressing din comert si sa-ti faci tu acasa unele mai sanatoase. Cel mai la indemana este dressing-ul vinaigrette, dar daca deja te-ai plictisit de el, iata 4 idei, cu tofu, soia, ghimbir.

Atentie si la dressing-urile fat free – au zaharuri ascunse.


Sursa: AndreeaRaicu.ro

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies