Acesta este alimentul care previne aparitia cancerului la plamani! Iata despre ce este vorba!

Acesta este alimentul care previne aparitia cancerului la plamani! Iata despre ce este vorba!
Acesta este alimentul care previne aparitia cancerului la plamani! Iata despre ce este vorba!

Desi este intepator la gust, ardeiul iute are proprietati remarcabile asupra corpului. Uite cate efecte pozitive are!

Tine la distanta cancerul pulmonar- Studii recente arata ardeiul iute reduce riscul de aparitie a cancerului pulmonar in cazul persoanelor fumatoare, datorita cantitatii mari de capsacina pe care o contine.

Aceasta substanta reduce depozitele toxice de la nivelul plamanilor cauzate de substantele din tutun, prevenind astfel dezvoltarea tumorilor. Alte studii sustin ca ardeiul iute are puterea de a stopa si aparitia tumorilor de la nivelul ficatului.



Detoxifica organismul- Ardeiul iute are rolul de a stimula circulatia sangvina in tot corpul. Astfel, prin cresterea temperaturii corporale, procesul de detoxificare are loc in mod natural.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ceaiul de ardei iute, in combinatie cu suc de lamaie si miere, este bautura ideala pentru eliminarea rapida a toxinelor din corp.



Ajuta la o mai buna digestie-
Daca nu ai probleme cu stomacul, poti consuma ardei iute, intrucat acest aliment sustine digestia prin cresterea numarului de enzime digestive si a sucului gastric.

Astfel, corpul are o putere mai mare de a arde caloriilor consumat si chiar grasimile depuse sub forma de depozite.

Usureaza simptomele artritei-
Datorita proprietatilor sale antiinflamatoare, ardeiul iute usureaza simptomele artritei, dar si a altor afectiuni reumatologice.




Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

În episodul din această seară al serialului “Tablou de familie”, Azra trece prin momente de cumpănă Avocata vrea să își pedepsească soțul infidel

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies