Acesta este cel mai sincer horoscop care exista - Afla ce se spune, de fapt, despre zodia ta

Acesta este cel mai sincer horoscop care exista - Afla ce se spune, de fapt, despre zodia ta
Acesta este cel mai sincer horoscop care exista - Afla ce se spune, de fapt, despre zodia ta

Pentru unele persoane, acest horoscop poate parea brutal, insa este foarte sincer. Iata care esre adevarul despre toata zodiile.

Berbec

Sunt incapatanatii zodiacului si isi ies foarte repede din fire. Cu toate acestea, sunt oameni iubitori si de ajutor. Din cand in cand pot deveni violenti si inclinati spre BDSM.

Semn cardinal, de foc, cu energie yang, Berbecul nu este întâmplǎtor primul semn al zodiacului. El deschide drumuri, iniţiazǎ proiecte curajoase, este îndrǎzneţ şi nu spune niciodatǎ „nu” unei provocǎri.


Berbecul vrea sǎ fie în orice loc în care se întâmplǎ ceva şi încearcǎ sǎ ajungǎ primul. Îi place sǎ acţioneze sub impulsul momentului, fǎrǎ sǎ se gândeascǎ prea mult înainte. Are entuziasm şi curaj din plin, iar dacǎ îşi pune ceva în minte, este de neoprit.

Aceşti nativi sunt insistenţi, direcţi şi sinceri. Evident, uneori pot fi lipsiţi de tact şi chiar brutali, rǎnindu-i foarte uşor pe cei din jur.


Le place sǎ înceapǎ lucruri, dar nu stau prea bine la capitolul finalizare. Odatǎ ce entuziasmul aferent începutului se consumǎ, dispare şi motivaţia de a continua ceea ce au iniţiat.

Pot fi conducǎtori excelenţi (este în natura lor) şi de cele mai multe ori curajul şi abnegaţia lor îi inspirǎ pe ceilalţi sǎ-i urmeze. Au idei foarte bune, uneori geniale, dar nu prea ştiu sǎ coopereze cu cei din jur.

Nu au rǎbdare sǎ asculte şi, astfel, pot pierde din vedere detalii importante ale unei situaţii sau probleme.

Exista şi Berbeci care se manifestǎ precum nişte bulgǎri uriaşi care se rostogolesc, strivind totul pe unde trec. Nu le place sǎ stea, sǎ lâncezeascǎ. Ei trǎiesc pentru acţiune.
Iubind provocǎrile şi lupta, se aprind foarte uşor şi pot deveni  certǎreţi, mai ales când ideile şi acţiunile nu le sunt sprijinite.

Berbecilor nu le place introspecţia şi nici nu au timp de aşa ceva. Ei se agitǎ continuu, iar mintea lor nu se odihneşte niciodatǎ, nici mǎcar când dorm.

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

In ce zodie esti daca te-ai nascut intre doua zodii - Ai trasaturi si de la una si de la alta

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies