„Acesta este cel mai tare tratament neinvaziv pe care îl recomand tuturor!” Loredana Groza a vorbit despre cum se menține în formă la vârsta ei!

„Acesta este cel mai tare tratament neinvaziv pe care îl recomand tuturor!” Loredana Groza a vorbit despre cum se menține în formă la vârsta ei!
„Acesta este cel mai tare tratament neinvaziv pe care îl recomand tuturor!” Loredana Groza a vorbit despre cum se menține în formă la vârsta ei!

Loredana Groza este una dintre cele mai experimentate și respectate artiste din țara noastră, reușind să cucerească mereu publicul nu doar prin talentul său incontestabil, ci și prin prezența sa scenica unică.

Această notorietate se datorează faptului că, fiind o persoană deschisă și curajoasă din fire, Loredana a reușit de-a lungul timpului să depășească barierele inhibițiilor și să opteze pentru apariții pe scenă cu adevărat spectaculoase și senzaționale.

Loredana Groza a vorbit despre cum se menține în formă la vârsta ei

Nu e deloc surprinzător acest aspect, ținând cont de faptul că ea se mândrește cu o piele impecabilă și o siluetă de invidiat, motiv pentru care a stârnit discuții aprinse în rândul fanilor săi.

Unii admiratori afirmă că vedeta a fost pur și simplu înzestrată genetic cu aceste calități, în timp ce alții o acuză că a recurs prea des la intervențiile estetice.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cu toate acestea, artista a ales să iasă în față și să dezvăluie adevărul din spatele aspectului său impecabil.

Conform declarațiilor sale, secretul succesului său constă într-un echilibru bine gândit între alimentație, activitatea fizică, odihnă și starea sa de bine interioară.

Ce a declarat vedeta despre acest subiect

Conform spuselor ei, aceasta susține că găsirea armoniei în toate aceste aspecte ale vieții sale reprezintă cheia menținerii unei imagini de invidiat. Mai mult decât atât, abilitatea de a nu se lăsa afectată de criticile din jur și obiceiul de a consuma alimente cu moderație, precum și de a se odihni corespunzător, contribuie la menținerea constantă a nivelului său de energie și a strălucirii în fața

fanilor săi.

„Cred că frumuseţea se menţine în primul rând printr-o viaţă armonioasă, printr-o gândire pozitivă. Cu cât ne ating mai puţine comentarii tendenţioase, mai puţine bârfe, care nu fac decât să ne elibereze nişte hormoni foarte toxici pentru organism, cu atât mai bine. Acesta este cel mai tare tratament neinvaziv pe care îl recomand tuturor! Fără efecte secundare. Un trup în formă se menţine în armonie cu o minte echilibrată, cu o viaţă echilibrată, în general. 

Iar astea nu se obţin decât printr-o disciplină riguroasă şi printr-o bună cunoaştere a corpului tău. Trebuie să mâncăm mai puţin şi să dormim mai puţin, pentru că viaţa este extrem de scurtă. Viaţa trebuie trăită, pentru că e preţioasă şi deopotrivă fragilă şi imprevizibilă. Astea sunt trucurile mele: dormit mai puţin, mâncat mai puţin și, bineînțeles, yoga”,
a spus Loredana Groza, conform Viva.

 

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

„Marina avea un farmec absolut și o senzualitate ce-o făcea mult mai atrăgătoare, o armă extraordinară! Ne culcam împreună.” Horia Moculescu a fost îndrăgostit de Marina Voica

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies