Acesta este horoscopul complet al lunii februarie! Vezi ce ti-au pregatit astrele in a doua luna a anului!

Acesta este horoscopul complet al lunii februarie! Vezi ce ti-au pregatit astrele in a doua luna a anului!
Acesta este horoscopul complet al lunii februarie! Vezi ce ti-au pregatit astrele in a doua luna a anului!

Citeste previziunile astrologice pentru luna februarie 2015.

 

BERBEC
Prima parte a lunii este favorabilă dialogurilor cu prietenii. Ieşirile cu aceste persoane îţi pot aduce bună dispoziţie pe de o parte. Însă, de pe de altă parte sunt momente favorabile de a face curăţenie în acest segment relaţional. Foarte uşor, de la cel mai banal amănunt pot apărea discuţii aprinse. De reţinut că până în preajma datei de 11 februarie, comunicarea este viciată.
Fereste-te de a promite ajutor cuiva sau de a te baza tu la rândul tău pe sfaturile altora. Spre finele lunii vor apărea răzgândiri, concluzii şi idei noi vizavi de planurile comune cu alţii. Ar fi bine sa renunţi la relaţiile nepotrivite şi să te orientezi spre persoane noi şi de bună calitate. În domeniul profesional există multe jocuri de culise, greu de desluşit. Fii prudent, discret şi evită provocările colegilor şi persoanelor cu autoritate.
Sănătatea este vulnerabilă, fiind posibile analize medicale şi consultaţii de specialitate. Alternează orele de muncă cu cele de odihnă.
TAUR
Este nevoie să te împarţi între casă şi serviciu. Membrii familiei îţi solicită ajutorul în diverse chestiuni domestice. În preajma datei de 4 februarie sunt momente bune pentru a finaliza activităţi gospodăreşti, pentru a lămuri chestiuni patrimoniale sau pentru a discuta cu membrii familiei despre îmbunătăţirea condiţiilor în spaţiul în care locuieşti.
Fii înţelegător cu ceilalţi, deoarece comunicarea este tensionată. La serviciu s-ar putea să fii nevoit să reiei activităţi specifice vechi, care au rămas nefinalizate sau au fost rezolvate parţial. Fii prudent în relaţiile colegiale, deoarece conflictele mocnesc în umbră. Şefii te susţin uneori, însă alteori te solicită prea mult. Sunt posibile noutăţi în domeniul profesional, în special în preajma datei de 19 februarie. Poate fi vorba despre obţinerea unei recunoaşteri publice a eforturilor depuse în cadrul unui proiect oficial.
Sau acasă, membrii familiei îţi vor urma sfaturile şi planurile, apreciindu-te la adevărata valoare.
GEMENI
Mentalul îţi este răscolit în prima parte a lunii. Gândurile năvălesc în permanenţă şi astfel îţi este mai greu să relaţionezi cu ceilalţi. Este o perioadă bună pentru dialog interior, pentru revizuirea concepţiilor de viaţă, pentru abordarea unor planuri noi. Posibil să fii atras de călătorii îndepărtate, de studiul filozofiilor altor civilizaţii sau de lecturi deosebite.
În preajma datei de 19 februarie poţi primi informaţii deosebite pentru toate sferele tale de interes. Pe tot parcursul lunii se pot ivi călătorii, atât în vizită la rude şi prieteni, cât şi în scop profesional. Vorbeşte strictul necesar şi evită să oferi sfaturi sau să te implici emoţional în treburile celorlalţi. Domeniul profesional este foarte animat. Se pare că vei avea susces la serviciu, dar şi eforturile depuse vor fi pe măsură.
Relaţiile cu şefii sunt tensionate, dar cu puţin efort şi bunăvoinţă vei reuşi să depăşeşti totul cu bine. După 21 februarie se vor ivi contexte interesante alături de prieteni. Dar există un risc mărit de certuri şi conflcite în acest segment relaţional.
RAC
Capitolul financiar îţi atrage atenţia în mod deosebit. Pe de o parte se va încheia o etapă de câştig din munca desfăşurată la serviciu.
Asta înseamnă că poţi primi o sumă de bani restantă, o primă sau bunuri. Fereşte-te de investiţii, împrumuturi sau planuri financiare pe termen lung. Traversezi o perioadă în care sursele tale de venit fluctuează. De fapt, discret, în umbră ţi se deschid alte posibilităţi de câştig din munca desfăşurată zilnic. Vizavi de banii şi bunurile comune cu alţii, situaţia este amestecată. Există şi beneficii pentru tine, însă şi tu la rândul tău trebuie să cheltuieşti pentru alţii. Poate fi vorba de a ajuta financiar pe cineva, de a oferi cadouri cu diverse ocazii speciale sau de a-ţi achita taxe, facturi, alte tipuri de datorii. Şi totuşi se va contura în preajma datei de 19 februarie, o variantă de câştig de la şi prin alţii. La serviciu îţi vor fi recunoscute meritele şi eforturile, dar asta va atrage după sine şi mai multe responsabilităţi.
LEU
Chiar în primele zile ale lunii se construieşte un aspect de Lună plină în Semnul tău zodiacal, oferindu-ţi şanse deosebite de a-ţi trasa noi planuri de viitor. Bine este să îţi rezervi momente de linişte, singurătate şi să te gândeşti pe îndelete la evenimentele şi oamenii din viaţa ta. Observaţiile şi concluziile obţinute astfel, te vor ajuta să renunţi la ceea ce nu îţi mai foloseşte şi să te îndrepţi spre cu totul alte orizonturi. Ai încredere în vocea ta interioară! Relaţiile parteneriale sunt tensionate în prima parte a lunii, în special datorită unei comunicări viciate. Se pot încurca acte, documente importante, se pot încălca promisiuni, angajamente. De aceea, fii prudent şi ia-ţi măsuri de precauţie. Nu este vorba că cineva este rău inteţionat. Pur şi simplu contextul astral din prima jumătate a lunii predispune la răzgândiri serioase în toate tipurile de relaţii. Reevaluează-ţi relaţia cu partenerul de viaţă, cu cei de afaceri sau colaboratorii. Ai şanse bune de a scăpa de oamenii inoportuni. Astfel se face loc în viaţa ta pentru oameni alături de care ai putea dezvolta colaborări fructuoase şi pe termen lung.
FECIOARA
În prima parte a lunii se întrezăreşte multă muncă la serviciu. Însă va trebui să te ocupi şi de treburile de rutină ale gospodăriei. Dozează-ţi eforturile, pentru că organismul îţi este obosit. Posibil să consulţi diverşi specialişti în sănătate sau chiar să faci analize medicale. Pot recidiva afecţiuni vechi legate de sistemul circulator. De evitat pe cât posibil, analizele medicale, intervenţiile chirurgicale şi eforturile de orice fel în intervalele 03 – 05 şi 18 – 21 februarie, pentru că pot apărea erori de diagnostic şi tratament. Prima parte a lunii februarie este favorabilă schimbării vizunii tale despre muncă şi sănătate. Astfel pot apărea contexte tensionate atât în câmpul muncii, la serviciu, cât şi în domeniul sănătăţii tale. Relaţiile colegiale sunt bune, dar există riscul perpetuării unor conflicte vechi. Detaşează-te de tumultul cotidian şi ocupă-te serios de treburile tale, dar mai ales de sănătate.
BALANTA
Relaţiile sentimentale te solicită mult în prima parte a lunii. Posibil să revină în preajma ta o idilă veche care, undeva, cândva s-a finalizat prost sau o persoană dragă de care nu mai ştiai nimic. Este bine să fii prudent, deoarece aceste reveniri au un rost foarte bine definit în viaţa ta. Este vorba de a lămuri situaţiile, de a dizolva animozităţi, poate de a continua relaţia, însă pe cu totul alte baze. Distracţia şi voia bună vor apărea după 11 februarie. De asemenea ai avea spor şi succes în activităţile recreative şi în cele specifice unui hobby. Relaţiile cu prietenii se vor reconfigura începând cu 4 februarie, deoarece sunt momente în care mulţi îşi vor arăta adevărata lor faţă în relaţia cu tine. Renunţă fără regrete la persoanele inoportune şi orientează-te spre oameni de bună calitate. Sănătatea este vulnerabilă, în mod special pe segmentele sistemului digestiv. Îngrijeşte-te atent şi în permanenţă! La serviciu este mult de lucru, colegii te provoacă, însă şefii nu prea îşi vor face simţită prezenţa.
SCORPION
Planul domestic şi relaţiile cu membrii familiei sunt foarte solicitante în prima parte a lunii. Este o perioadă favorabilă activităţilor gospodăreşti restante şi rezolvării chestiunilor patrimoniale discutate demult. Rezumă-te doar la acele treburi şi demersuri necesare gospodăriei, care au fost propuse şi discutate cel puţin cu o lună în urmă, împreună cu membrii familiei. Planurile noi legate de casă au succes după 11 februarie. De asemenea achiziţionare şi vânzarea bunurilor patrimoniale sunt recomandate după 12 februarie. Relaţiile sentimentale sunt tensionate. Fii prudent şi discret, pentru că atât persoana iubită, cât şi copiii îţi pot reproşa multe şi mărunte. În plan profesional se întrezăreşte multă forfotă după 21 februarie. Recomandabil este să îţi îndeplineşti sarcinile de lucru corect, bazându-te mai mult pe forţele tale. Conflictele colegiale sunt la vedere, iar şefii te solicită mult. Ai grijă de sănătate!
SAGETATOR
Relaţiile cu anturajul apropiat sunt frecvente şi îţi pot oferi multe surprize. Fii prudent, deoarece gândirea şi comunicarea îţi sunt umbrite, existând astfel un risc crescut de a vorbi prea mult, mai ales când nu trebuie. Controlează-ţi gândurile, reacţiile, faptele! Posibil ca unele relaţii să se destrame, doar pentru că fiecare are un program cotidian diferit sau abordează o altă filozofie de viaţă şi activitate. Călătoriile pe distanţe scurte sunt o altă temă importantă a lunii. Totuşi ar fi bine să faci doar acele drumuri care îţi sunt strict necesare. Pe de altă parte s-ar putea să fii nevoit să reiei unele secvenţe de învăţare sau să te gândeşti serios la parcurgerea unui program de instruire personală. Acasă, împreună cu membrii familiei sunt momente favorabile de a desfăşura activităţi de anvergură, cum ar fi curăţenii generale, reparaţii, îmbunătăţirea condiţiilor locative. Pot apărea discuţii aprinse, dar cu puţin efort şi bunăvoinţă, toată lumea va fi mulţumită.
CAPRICORN
Veniturile tale cresc în prima parte a lunii. Pe de o parte este vorba despre primirea unor sume de bani restante sau cadouri de la apropiaţi. Însă, pe de altă parte se vor contura variante noi de câştig din activitatea profesională pe care o desfăşori. Rezumă-te la cheltuieli strict necesare şi evită planurile de investiţii sau împrumuturile. Din partea altora, rude, partener de viaţă, colaboratori, ajutor material îţi vine puţin, în salturi sau deloc. De aceea, bazează-te doar pe economiile tale. Relaţiile cu anturajul apropiat sunt animate pe tot parcursul lunii. De asemenea sunt posibile multe călătorii pe distanţe scurte şi planuri pentru altele îndepărtate. Este bine să te sfătuieşti cu cineva de încredere, dacă eşti nevoit să semnezi documente, să iei decizii sau să vorbeşti într-un cadru oficial. Asta deoarece mentalul îţi este foarte răscolit şi rişti să strici situaţii şi relaţii bune.
VARSATOR
Accentele lunii se află pe relaţiile parteneriale. În preajma datei de 4 februrie se va încheia o etapă partenerială, fie prin destrămarea propriu-zisă a unei relaţii, fie prin finalizarea unei activităţi comune. Intră în discuţie, atât relaţia cu un partener de viaţă, cât şi o relaţie profesională. Însă, tu eşti acela care orchestrează orice fel de relaţie sau proiect în care eşti implicat. Se recomandă prudenţă, până în preajma datei de 11 februarie, întrucât gândirea şi comunicarea sunt viciate. Astfel poţi gafa uşor, atât în vorbe, cât şi în fapte. Evită implicarea în treburile altora şi oferă-ţi ajutorul numai la cererea lor. Prima parte a lunii este favorabilă reevaluării planurilor de viaţă şi a relaţiilor în care eşti implicat. Persoanele din anturajul apropiat îţi pot oferi surprize plăcute, însă fii prudent. Se pare că deocamdată, există persoane în preajma ta care au interese ascunse, total diferite de ale tale.
PESTI
Eşti retras în prima parte a lunii şi cu greu relaţionezi cu ceilalţi. Este o perioadă favorabilă refacerii forţelor vitale, introspecţiei, a revizuirii planurilor de viaţă. Totuşi este bine să menţii contactul permanent cu tot ce se petrece în preajma ta, în special la serviciu. Activitatea profesională pe care o desfăşori va cunoaşte modificări serioase. Poate fi vorba de schimbarea condiţiilor de muncă, a salarizării, chiar a locului de muncă. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie să te îngrijeşti serios. Consultaţiile, analizele medicale, chiar şi intervenţiile chirurgicale pot fi frecvente. Dozează-ţi eforturile, renunţă la treburile care te solicită prea mult sau care îţi aduc beneficii puţine raportat la munca depusă. După 19 februarie te vei simţi mai bine, revenindu-ţi pofta de viaţă şi socializare. Veniturile vor creşte destul de bine, cel puţin până pe 20 ale lunii.

BERBEC

Prima parte a lunii este favorabilă dialogurilor cu prietenii. Ieşirile cu aceste persoane îţi pot aduce bună dispoziţie pe de o parte. Însă, de pe de altă parte sunt momente favorabile de a face curăţenie în acest segment relaţional. Foarte uşor, de la cel mai banal amănunt pot apărea discuţii aprinse. De reţinut că până în preajma datei de 11 februarie, comunicarea este viciată. Fereste-te de a promite ajutor cuiva sau de a te baza tu la rândul tău pe sfaturile altora. Spre finele lunii vor apărea răzgândiri, concluzii şi idei noi vizavi de planurile comune cu alţii. Ar fi bine sa renunţi la relaţiile nepotrivite şi să te orientezi spre persoane noi şi de bună calitate. În domeniul profesional există multe jocuri de culise, greu de desluşit. Fii prudent, discret şi evită provocările colegilor şi persoanelor cu autoritate. Sănătatea este vulnerabilă, fiind posibile analize medicale şi consultaţii de specialitate. Alternează orele de muncă cu cele de odihnă.

TAUR

Este nevoie să te împarţi între casă şi serviciu. Membrii familiei îţi solicită ajutorul în diverse chestiuni domestice. În preajma datei de 4 februarie sunt momente bune pentru a finaliza activităţi gospodăreşti, pentru a lămuri chestiuni patrimoniale sau pentru a discuta cu membrii familiei despre îmbunătăţirea condiţiilor în spaţiul în care locuieşti. Fii înţelegător cu ceilalţi, deoarece comunicarea este tensionată. La serviciu s-ar putea să fii nevoit să reiei activităţi specifice vechi, care au rămas nefinalizate sau au fost rezolvate parţial. Fii prudent în relaţiile colegiale, deoarece conflictele mocnesc în umbră. Şefii te susţin uneori, însă alteori te solicită prea mult. Sunt posibile noutăţi în domeniul profesional, în special în preajma datei de 19 februarie. Poate fi vorba despre obţinerea unei recunoaşteri publice a eforturilor depuse în cadrul unui proiect oficial. Sau acasă, membrii familiei îţi vor urma sfaturile şi planurile, apreciindu-te la adevărata valoare.

GEMENI

Mentalul îţi este răscolit în prima parte a lunii. Gândurile năvălesc în permanenţă şi astfel îţi este mai greu să relaţionezi cu ceilalţi. Este o perioadă bună pentru dialog interior, pentru revizuirea concepţiilor de viaţă, pentru abordarea unor planuri noi. Posibil să fii atras de călătorii îndepărtate, de studiul filozofiilor altor civilizaţii sau de lecturi deosebite. În preajma datei de 19 februarie poţi primi informaţii deosebite pentru toate sferele tale de interes. Pe tot parcursul lunii se pot ivi călătorii, atât în vizită la rude şi prieteni, cât şi în scop profesional. Vorbeşte strictul necesar şi evită să oferi sfaturi sau să te implici emoţional în treburile celorlalţi. Domeniul profesional este foarte animat. Se pare că vei avea susces la serviciu, dar şi eforturile depuse vor fi pe măsură. Relaţiile cu şefii sunt tensionate, dar cu puţin efort şi bunăvoinţă vei reuşi să depăşeşti totul cu bine. După 21 februarie se vor ivi contexte interesante alături de prieteni. Dar există un risc mărit de certuri şi conflcite în acest segment relaţional.

RAC

Capitolul financiar îţi atrage atenţia în mod deosebit. Pe de o parte se va încheia o etapă de câştig din munca desfăşurată la serviciu. Asta înseamnă că poţi primi o sumă de bani restantă, o primă sau bunuri. Fereşte-te de investiţii, împrumuturi sau planuri financiare pe termen lung. Traversezi o perioadă în care sursele tale de venit fluctuează. De fapt, discret, în umbră ţi se deschid alte posibilităţi de câştig din munca desfăşurată zilnic. Vizavi de banii şi bunurile comune cu alţii, situaţia este amestecată. Există şi beneficii pentru tine, însă şi tu la rândul tău trebuie să cheltuieşti pentru alţii. Poate fi vorba de a ajuta financiar pe cineva, de a oferi cadouri cu diverse ocazii speciale sau de a-ţi achita taxe, facturi, alte tipuri de datorii. Şi totuşi se va contura în preajma datei de 19 februarie, o variantă de câştig de la şi prin alţii. La serviciu îţi vor fi recunoscute meritele şi eforturile, dar asta va atrage după sine şi mai multe responsabilităţi.

LEU

Chiar în primele zile ale lunii se construieşte un aspect de Lună plină în Semnul tău zodiacal, oferindu-ţi şanse deosebite de a-ţi trasa noi planuri de viitor. Bine este să îţi rezervi momente de linişte, singurătate şi să te gândeşti pe îndelete la evenimentele şi oamenii din viaţa ta. Observaţiile şi concluziile obţinute astfel, te vor ajuta să renunţi la ceea ce nu îţi mai foloseşte şi să te îndrepţi spre cu totul alte orizonturi. Ai încredere în vocea ta interioară! Relaţiile parteneriale sunt tensionate în prima parte a lunii, în special datorită unei comunicări viciate. Se pot încurca acte, documente importante, se pot încălca promisiuni, angajamente. De aceea, fii prudent şi ia-ţi măsuri de precauţie. Nu este vorba că cineva este rău inteţionat. Pur şi simplu contextul astral din prima jumătate a lunii predispune la răzgândiri serioase în toate tipurile de relaţii. Reevaluează-ţi relaţia cu partenerul de viaţă, cu cei de afaceri sau colaboratorii. Ai şanse bune de a scăpa de oamenii inoportuni. Astfel se face loc în viaţa ta pentru oameni alături de care ai putea dezvolta colaborări fructuoase şi pe termen lung.

FECIOARA

În prima parte a lunii se întrezăreşte multă muncă la serviciu. Însă va trebui să te ocupi şi de treburile de rutină ale gospodăriei. Dozează-ţi eforturile, pentru că organismul îţi este obosit. Posibil să consulţi diverşi specialişti în sănătate sau chiar să faci analize medicale. Pot recidiva afecţiuni vechi legate de sistemul circulator. De evitat pe cât posibil, analizele medicale, intervenţiile chirurgicale şi eforturile de orice fel în intervalele 03 – 05 şi 18 – 21 februarie, pentru că pot apărea erori de diagnostic şi tratament. Prima parte a lunii februarie este favorabilă schimbării vizunii tale despre muncă şi sănătate. Astfel pot apărea contexte tensionate atât în câmpul muncii, la serviciu, cât şi în domeniul sănătăţii tale. Relaţiile colegiale sunt bune, dar există riscul perpetuării unor conflicte vechi. Detaşează-te de tumultul cotidian şi ocupă-te serios de treburile tale, dar mai ales de sănătate.

BALANTA

Relaţiile sentimentale te solicită mult în prima parte a lunii. Posibil să revină în preajma ta o idilă veche care, undeva, cândva s-a finalizat prost sau o persoană dragă de care nu mai ştiai nimic. Este bine să fii prudent, deoarece aceste reveniri au un rost foarte bine definit în viaţa ta. Este vorba de a lămuri situaţiile, de a dizolva animozităţi, poate de a continua relaţia, însă pe cu totul alte baze. Distracţia şi voia bună vor apărea după 11 februarie. De asemenea ai avea spor şi succes în activităţile recreative şi în cele specifice unui hobby. Relaţiile cu prietenii se vor reconfigura începând cu 4 februarie, deoarece sunt momente în care mulţi îşi vor arăta adevărata lor faţă în relaţia cu tine. Renunţă fără regrete la persoanele inoportune şi orientează-te spre oameni de bună calitate. Sănătatea este vulnerabilă, în mod special pe segmentele sistemului digestiv. Îngrijeşte-te atent şi în permanenţă! La serviciu este mult de lucru, colegii te provoacă, însă şefii nu prea îşi vor face simţită prezenţa.

SCORPION

Planul domestic şi relaţiile cu membrii familiei sunt foarte solicitante în prima parte a lunii. Este o perioadă favorabilă activităţilor gospodăreşti restante şi rezolvării chestiunilor patrimoniale discutate demult. Rezumă-te doar la acele treburi şi demersuri necesare gospodăriei, care au fost propuse şi discutate cel puţin cu o lună în urmă, împreună cu membrii familiei. Planurile noi legate de casă au succes după 11 februarie. De asemenea achiziţionare şi vânzarea bunurilor patrimoniale sunt recomandate după 12 februarie. Relaţiile sentimentale sunt tensionate. Fii prudent şi discret, pentru că atât persoana iubită, cât şi copiii îţi pot reproşa multe şi mărunte. În plan profesional se întrezăreşte multă forfotă după 21 februarie. Recomandabil este să îţi îndeplineşti sarcinile de lucru corect, bazându-te mai mult pe forţele tale. Conflictele colegiale sunt la vedere, iar şefii te solicită mult. Ai grijă de sănătate!

SAGETATOR

Relaţiile cu anturajul apropiat sunt frecvente şi îţi pot oferi multe surprize. Fii prudent, deoarece gândirea şi comunicarea îţi sunt umbrite, existând astfel un risc crescut de a vorbi prea mult, mai ales când nu trebuie. Controlează-ţi gândurile, reacţiile, faptele! Posibil ca unele relaţii să se destrame, doar pentru că fiecare are un program cotidian diferit sau abordează o altă filozofie de viaţă şi activitate. Călătoriile pe distanţe scurte sunt o altă temă importantă a lunii. Totuşi ar fi bine să faci doar acele drumuri care îţi sunt strict necesare. Pe de altă parte s-ar putea să fii nevoit să reiei unele secvenţe de învăţare sau să te gândeşti serios la parcurgerea unui program de instruire personală. Acasă, împreună cu membrii familiei sunt momente favorabile de a desfăşura activităţi de anvergură, cum ar fi curăţenii generale, reparaţii, îmbunătăţirea condiţiilor locative. Pot apărea discuţii aprinse, dar cu puţin efort şi bunăvoinţă, toată lumea va fi mulţumită.

CAPRICORN

Veniturile tale cresc în prima parte a lunii. Pe de o parte este vorba despre primirea unor sume de bani restante sau cadouri de la apropiaţi. Însă, pe de altă parte se vor contura variante noi de câştig din activitatea profesională pe care o desfăşori. Rezumă-te la cheltuieli strict necesare şi evită planurile de investiţii sau împrumuturile. Din partea altora, rude, partener de viaţă, colaboratori, ajutor material îţi vine puţin, în salturi sau deloc. De aceea, bazează-te doar pe economiile tale. Relaţiile cu anturajul apropiat sunt animate pe tot parcursul lunii. De asemenea sunt posibile multe călătorii pe distanţe scurte şi planuri pentru altele îndepărtate. Este bine să te sfătuieşti cu cineva de încredere, dacă eşti nevoit să semnezi documente, să iei decizii sau să vorbeşti într-un cadru oficial. Asta deoarece mentalul îţi este foarte răscolit şi rişti să strici situaţii şi relaţii bune.

VARSATOR

Accentele lunii se află pe relaţiile parteneriale. În preajma datei de 4 februrie se va încheia o etapă partenerială, fie prin destrămarea propriu-zisă a unei relaţii, fie prin finalizarea unei activităţi comune. Intră în discuţie, atât relaţia cu un partener de viaţă, cât şi o relaţie profesională. Însă, tu eşti acela care orchestrează orice fel de relaţie sau proiect în care eşti implicat. Se recomandă prudenţă, până în preajma datei de 11 februarie, întrucât gândirea şi comunicarea sunt viciate. Astfel poţi gafa uşor, atât în vorbe, cât şi în fapte. Evită implicarea în treburile altora şi oferă-ţi ajutorul numai la cererea lor. Prima parte a lunii este favorabilă reevaluării planurilor de viaţă şi a relaţiilor în care eşti implicat. Persoanele din anturajul apropiat îţi pot oferi surprize plăcute, însă fii prudent. Se pare că deocamdată, există persoane în preajma ta care au interese ascunse, total diferite de ale tale.

PESTI

Eşti retras în prima parte a lunii şi cu greu relaţionezi cu ceilalţi. Este o perioadă favorabilă refacerii forţelor vitale, introspecţiei, a revizuirii planurilor de viaţă. Totuşi este bine să menţii contactul permanent cu tot ce se petrece în preajma ta, în special la serviciu. Activitatea profesională pe care o desfăşori va cunoaşte modificări serioase. Poate fi vorba de schimbarea condiţiilor de muncă, a salarizării, chiar a locului de muncă. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie să te îngrijeşti serios. Consultaţiile, analizele medicale, chiar şi intervenţiile chirurgicale pot fi frecvente. Dozează-ţi eforturile, renunţă la treburile care te solicită prea mult sau care îţi aduc beneficii puţine raportat la munca depusă. După 19 februarie te vei simţi mai bine, revenindu-ţi pofta de viaţă şi socializare. Veniturile vor creşte destul de bine, cel puţin până pe 20 ale lunii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies