„Acesta este lucrul care îmi aduce un zâmbet pe față, faptul că am operații estetice.” Ramona Olaru a spus tot adevărul! Câte operații are, de fapt, asistenta TV

„Acesta este lucrul care îmi aduce un zâmbet pe față, faptul că am operații estetice.” Ramona Olaru a spus tot adevărul! Câte operații are, de fapt, asistenta TV
„Acesta este lucrul care îmi aduce un zâmbet pe față, faptul că am operații estetice.” Ramona Olaru a spus tot adevărul! Câte operații are, de fapt, asistenta TV

Ramona Olaru a vorbit despre operațiile sale estetice și despre schimbările care s-au produs asupra sa de-a lungul timpului.

Ramona Olaru este o prezență răvășitoare în showbizul românesc. Blondina are grijă ca la fiecare apariție a sa în spațiul public să atragă toate privirile bărbaților, care încearcă din răsputeri să îi câștige inima.

Cu un corp sculptat, picioare lungi, bust generos și un chip armonios, blondina a reușit de-a lungul timpului să obțină simpatia publicului prin intermediul felului în care arată, dar și al felului în care se comportă.

 Ramona Olaru a spus tot adevărul! Câte operații are, de fapt, asistenta TV

Sinceră din fire, asistenta TV nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă vorbele sale nu sunt mereu primite cu plăcere.

Chiar și așa, deși sunt mulți oameni care o apreciază, există și persoane care o critică pentru felul în care arată, susținând că nu dă dovadă de naturalețe.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ramona Olaru, adevărul despre operațiile estetice

Citește și: „Nu pot fizic cu un bărbat dacă nu pot mai întâi psihic și emoțional. Mai lungi și mai subțiri.” Ramona Olaru, dezvăluiri neașteptate despre viața sa intimă

 Ramona Olaru a spus tot adevărul! Câte operații are, de fapt, asistenta TV

Citește și: „Am încercat filtrul cu Barbie și sunt mai frumoasă ca filtrul. Îmi place așa de mult să umblu nemachiată! Nu am nimic de ascuns!” Ramona Olaru a luat o hotărâre importantă!

În cadrul unui interviu acordat recent, asistenta TV a dorit să pună punct speculațiilor cu privire la aspectul său fizic. Mai exact, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu a ținut să precizeze că, asemenea fiecăruia dintre noi, de-a lungul timpului, aspectul fizic se modifică, așa cum s-a întâmplat și la ea. Astfel, este complet normal să nu mai arate așa cum arăta atunci când și-a făcut debutul în televiziune.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În privința operațiilor estetice, singurul moment în care a apelat la ajutorul medicului estetician a fost atunci când a făcut o intervenție de mărire a bustului.

Oamenii nu văd faptul că noi evoluăm, ne dezvoltăm ca oameni, fizic vorbind. Au rămas cu imaginea din 2012-2013, când am apărut prima oară la Neatza, aveam părul lung, negru, purtam aparat dentar și aveam și ochelari de vedere. Eram un fel de Betty cea urâtă, dar mie îmi place să cred că eram foarte drăguță și foarte frumoasă pentru vremea respectivă. Vremurile se schimbă, moda se schimbă, stilul se schimbă, te adaptezi.

Nu ne mai machiem cum ne machiam în urmă cu 10 sau 15 ani! Normal că se schimbă modul în care arăți! Cred că acesta este lucrul care îmi aduce un zâmbet pe față, faptul că am operații estetice. Nu am! Nu am operații estetice! Bine, am la bust, dar nici aici nu sunt…La față sigur nu! Nasul natural, obrajii naturali, buze nu am, le colorez și atât! Știu să mă machiez !”, a declarat Ramona Olaru pentru  Ego.ro.

 Ramona Olaru a spus tot adevărul! Câte operații are, de fapt, asistenta TV



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Încă nu îmi vine să cred. Nu îi doresc niciunei mame să treacă prin așa ceva.” Priscilla Presley rememorează ultimele momente petrecute alături de fiica ei, Lisa Marie Presley

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies