Sucul de pepene galben şi verde reprezintă un bun remediu pentru tratarea mahmurelii, această băutură fiind bogată în vitamine şi minerale.
Mello, un suc ce va fi lansat în Marea Britanie, este realizat din pepene presat şi nu are alte ingrediente. Sucul nu conţine apă, îndulcitori sau alte substanţe conservante, având un număr redus de calorii şi multe vitamine şi minerale.
Sucul de pepene conţine vitamina A şi C, esenţiale pentru sănătatea părului, dar şi a pielii, şi potasiu, care ajută la scăderea tensiunii arteriale.
De asemenea, producătorii acestui produs au spus că băutura lor este foarte bună pentru a fi consumată după orele petrecute în sala de gimnastică şi "tratează" mahmureala.
Rose Aldean, cea care a creat această marcă, a petrecut un an pentru a transforma sucul realizat acasă într-un produs viabil pentru vânzarea în supermarket. Astfel, ea a descoperit că HPP, procesare la presiune înaltă, este cea mai bună metodă pentru producerea acestui suc.
Sucul nu este produs cu ajutorul pasteurizării la temperatură înaltă, o metodă care poate distruge vitaminele, minerale şi enzimele ce se regăsesc în fruct. De asemenea, acest suc nu este produs prin metoda presării la rece, care de cele mai multe ori are nevoie de aditivi pentru a stopa deteriorarea fructelor.
Sursa: wowbiz.ro
Mello, un suc ce va fi lansat în Marea Britanie, este realizat din pepene presat şi nu are alte ingrediente.
Sucul nu conţine apă, îndulcitori sau alte substanţe conservante, având un număr redus de calorii şi multe vitamine şi minerale.
Sucul de pepene conţine vitamina A şi C, esenţiale pentru sănătatea părului, dar şi a pielii, şi potasiu, care ajută la scăderea tensiunii arteriale.
De asemenea, producătorii acestui produs au spus că băutura lor este foarte bună pentru a fi consumată după orele petrecute în sala de gimnastică şi "tratează" mahmureala.
Rose Aldean, cea care a creat această marcă, a petrecut un an pentru a transforma sucul realizat acasă într-un produs viabil pentru vânzarea în supermarket. Astfel, ea a descoperit că HPP, procesare la presiune înaltă, este cea mai bună metodă pentru producerea acestui suc.
Sucul nu este produs cu ajutorul pasteurizării la temperatură înaltă, o metodă care poate distruge vitaminele, minerale şi enzimele ce se regăsesc în fruct.
De asemenea, acest suc nu este produs prin metoda presării la rece, care de cele mai multe ori are nevoie de aditivi pentru a stopa deteriorarea fructelor.
Sursa:
wowbiz.ro Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro