Aceasta reteta simpla a fost conceputa intr-un restaurant modest din Provence.
Ingrediente
3 oua
1 lingura de parmezam data marunt pe razatoare
1 lingura de unt
1 lingura de branza Gruyere, taiata cubulete
1 lingura de smantana
Un praf de piper
Bate ouale impreuna cu parmezanul si praful de piper.
Incalzeste usor tigaia inainte de a adauga untul, apoi lasa untul la incins pana cand devine usor maro si face bule. Adauga ouale in tigaie si asteapta putin. Adauga apoi branza Gruyere si smantana. Incepe sa tragi marginile omletei spre centru, facand loc oului crud catre margini.
Atunci cand branza Gruyere s-a topit complet, impatureste omleta in trei si serveste pe o farfurie calda.
Sursa
Ingrediente
3 oua
1 lingura de parmezam data marunt pe razatoare
1 lingura de unt
1 lingura de branza Gruyere, taiata cubulete
1 lingura de smantana
Un praf de piper
Bate ouale impreuna cu parmezanul si praful de piper.
Incalzeste usor tigaia inainte de a adauga untul, apoi lasa untul la incins pana cand devine usor maro si face bule.
Adauga ouale in tigaie si asteapta putin. Adauga apoi branza Gruyere si smantana. Incepe sa tragi marginile omletei spre centru, facand loc oului crud catre margini.
Atunci cand branza Gruyere s-a topit complet, impatureste omleta in trei si serveste pe o farfurie calda.
Sursa
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro