Acesta este secretul relatiei de durata a Adelei Popescu si a lui Radu Valcan!

Acesta este secretul relatiei de durata a Adelei Popescu si a lui Radu Valcan!
Acesta este secretul relatiei de durata a Adelei Popescu si a lui Radu Valcan!

Adela Popescu si Radu Valcan se iubesc de mai bine de trei ani si, culmea, fata de alte cupluri din showbiz, nu au fost implicate in scandaluri si nu si-au spalat rufele in public. Asadar, sigur au un secret! Iar noi l-am aflat.

 

Adela Popescu si Radu Valcan stiu sa-si tina viata personala departe de ochii curiosilor si sa nu ofere prea multe detalii din caminul conjugal. Dar sa nu va ganditi ca asta ar fi de fapt secretul relatiei lor durabile.
Nu! Adela si Radu s-au cunoscut la momentul potrivit, spun eu, cand deja erau mature si altfel au vazut lucrurile in relatie.
“Nu stim sa spunem daca e vreu secret… Cred ca secretul ar fi ca ne-am intalnit la o varsta potrivita la care stim sa ne apreciem, sa ne vedem calitatile unul altuia. Plus ca semanam foarte mult din mai multe puncte de vedere, lucru care ajuta intr-o relatie”, a declarat Adela Popescu pentru WOWbiz.ro.

Adela Popescu si Radu Valcan stiu sa-si tina viata personala departe de ochii curiosilor si sa nu ofere prea multe detalii din caminul conjugal.

Dar sa nu va ganditi ca asta ar fi de fapt secretul relatiei lor durabile. 

Nu! Adela si Radu s-au cunoscut la momentul potrivit, spun eu, cand deja erau mature si altfel au vazut lucrurile in relatie.

Nu stim sa spunem daca e vreu secret… Cred ca secretul ar fi ca ne-am intalnit la o varsta potrivita la care stim sa ne apreciem, sa ne vedem calitatile unul altuia.
Plus ca semanam foarte mult din mai multe puncte de vedere, lucru care ajuta intr-o relatie
”, a declarat Adela Popescu pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies