Acesta este singurul moment in care ai voie sa trisezi, chiar daca esti la dieta!

Acesta este singurul moment in care ai voie sa trisezi, chiar daca esti la dieta!
Acesta este singurul moment in care ai voie sa trisezi, chiar daca esti la dieta!

Exista o intrebare pe care trebuie sa ti-o pui atunci cand ai pofte pe care stii ca nu ar trebui sa le ai.

 

Fiecare dintre noi are un fel de mancare favorit. Poate ai nevoie doar sa privesti o fotografie cu cartofi prajiti si sa incepi sa te gandesti cand vei avea voie sa mananci.
Chiar daca incerci sa mananci sanatos, ai putea sa cedezi o singura data pentru a nu ceda mai mult si mai rau mai tarziu. Insa cand poti spune ca au voie sa trisezi?
Michelle May, medic, iti spune care este testul prin care iti poti da seama cand ai voie sa mananci.
Atunci cand iti este foarte pofta, May sugereaza sa te intrebi cat de tare iti doresti acest lucru: "Atunci cand ti-e foame si cand decizi ce sa mananci, daca ceva iti vine in minte ai putea sa te gandesti ca nu este o alegere sanatoasa". May recomanda in schimb sa iti pui urmatoarea intrebare: "Insa chiar vreau cu adevarat asta?".
Daca pofta este una trecatoare, pentru ca esti plictisita sau distrasa de colegul de birou care a adus tort, aceasta intrebare te va face sa-ti eliberezi mintea pentru o
secunda. Bineinteles, este foarte posibil sa-ti doresti cu adevarat felia de tort. In acest caz, May iti sugereaza sa iti spui: "Daca imi doresc aceasta felie asa mult, mai bine o mananca acum, cu permisiunea mea si fara vina". Apoi trebuie sa te asezi pe scaun si sa te bucuri incet de gustare.
Solutia este sa nu lasi mancarea sa aiba control asupra ta.
Atunci cand o cataloghezi drept "rea" sau "interzisa", ti-o vei dori din ce in ce mai mult si vei dezvolta o obsesie pentru ea.
Sursa: womenshealthmah.com

Fiecare dintre noi are un fel de mancare favorit. Poate ai nevoie doar sa privesti o fotografie cu cartofi prajiti si sa incepi sa te gandesti cand vei avea voie sa mananci. 

Chiar daca incerci sa mananci sanatos, ai putea sa cedezi o singura data pentru a nu ceda mai mult si mai rau mai tarziu.

Insa cand poti spune ca au voie sa trisezi?

Michelle May, medic, iti spune care este testul prin care iti poti da seama cand ai voie sa mananci.

Atunci cand iti este foarte pofta, May sugereaza sa te intrebi cat de tare iti doresti acest lucru: "Atunci cand ti-e foame si cand decizi ce sa mananci, daca ceva iti vine in minte ai putea sa te gandesti ca nu este o alegere sanatoasa".
May recomanda in schimb sa iti pui urmatoarea intrebare: "Insa chiar vreau cu adevarat asta?".

Daca pofta este una trecatoare, pentru ca esti plictisita sau distrasa de colegul de birou care a adus tort, aceasta intrebare te va face sa-ti eliberezi mintea pentru o secunda. Bineinteles, este foarte posibil sa-ti doresti cu adevarat felia de tort. In acest caz, May iti sugereaza sa iti spui: "Daca imi doresc aceasta felie asa mult, mai bine o mananca acum, cu permisiunea mea si fara vina".
Apoi trebuie sa te asezi pe scaun si sa te bucuri incet de gustare.

Solutia este sa nu lasi mancarea sa aiba control asupra ta. Atunci cand o cataloghezi drept "rea" sau "interzisa", ti-o vei dori din ce in ce mai mult si vei dezvolta o obsesie pentru ea.

Sursa: womenshealthmah.com

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

Citește și: Giuly, ceartă aprigă cu Bianca: "Ești falsă!" Robert intervine și o pune la punct pe iubita lui. Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: "Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică- stirilekanald.ro



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Horoscop 29 septembrie 2024. O zodie are mai mult curaj

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Rețea de escroci destructurată în Spania! Femei păcălite cu sute de mii de euro de bărbați care se pretindeau că sunt Brad Pitt

VIDEO Rebecca, în lacrimi după discuția cu Antoni. Patrick, Bianca și Julia încearcă să o liniștească. „Pentru mama, că ea nu merită toate astea.”

Povestea impresionantă a meșterului cioplitor care dă viață lemnului! Tradiția și credința se împletesc în atelierul sculptorului Ion Rodoș 

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies