Acesta este sucul care topeste celulita in cateva zile

Acesta este sucul care topeste celulita in cateva zile
Acesta este sucul care topeste celulita in cateva zile

Acest smoothie are o valoare nutritiva foarte mare asa ca este recomandat sa o consumi in locul clasicului mic dejun timp de cateva zile.

Ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara sucul care topeste celulita: apa plata, o mana de spanac verde, jumatate de banana, jumatate de portocala, cateva felii de ananas si o lingurita de scortisoara. Pune ingredientele in blender si amesteca. La final adauga apa, in functie de consistenta pe care doresti sa o aiba bautura.

Sucul care topeste celulita promite rezultate incredibile si exista si argument pentru acest lucru. Toate ingredientele sunt atent alese si fiecare are efectele sale benefice asupra organismului.

Citeste continuarea pe Mooza.ro



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Lidia Fecioru, cel mai puternic leac pentru imunitate care exista: "Se pune intr-un pahar suc de ceapa"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies