Acesta este tonicul natural care face minuni pentru piele si par

Acesta este tonicul natural care face minuni pentru piele si par
Acesta este tonicul natural care face minuni pentru piele si par

De secole, apa de orez a fost folosita de femeile din Asia pentru a-si ingriji pielea si parul. Acest tonic face pielea delicata si poate functiona ca tratament pentru par.

Pentru a obtine apa de orez vei avea nevoie de un borcan, de apa si de orez. Mai intai umple jumatatea de borcan cu orez. Toarna apa apa pana in partea de sus a borcanului. Lasa orezul la inmuiat pana apa se inalbeste. Inainte de asta, poti sa speli orezul, daca nu ti se pare curat.

Vei folosi doar apa rezultata pentru tratament (boabele de orez nu trebuie aruncate, ele putand fi folosite la prepararea unor mancaruri).

O poti folosi, ca pe orice alt produs cosmetic. Pastreaza lotiunea la frigider maxim 5 zile. Trebuie doar sa o strecori si sa o folosesti.

Pentru a-ti curata porii si a reda tenului stralucirea, trebuie sa iti cureti fata cu apa de la robinet si apoi sa aplici lotiunea din apa de orez cu o discheta de bumbac. Sau poti folosi o bucata de panza, pe care sa o inmoi in apa de orez si apoi sa o lasi pe fata cateva minute, ca sa actioneze.
Astfel, poti transmorma lotiunea in masca de fata.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sursa, foto: sanatate.bzi.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies