Aceste obiceiuri iti distrug sanatatea! Vezi de care trebuie sa te feresti!

Aceste obiceiuri iti distrug sanatatea! Vezi de care trebuie sa te feresti!
Aceste obiceiuri iti distrug sanatatea! Vezi de care trebuie sa te feresti!

Multe lucruri pe care le facem zi de zi ne afecteaza sanatatea, putin cate putin. Iata care sunt cele mai periculoase obiceiuri.

Stai jos majoritatea zilei

Job-ul tau prespune sa stai mult timp in fata calculatorului? Acest lucru poate duce la scaderea ratei metabolice, ceea ce duce la scaderea puterii organismului de a absorbi substantele care stimuleaza imunitatea.

Iti alegi gresit produsele de make-up

Fondul de ten, rujul si alte cosmetice sunt absorbite in organism de-a lungul zilei. Din aceasta cauza, substantele din compozitia lor, multe dintre ele chiar toxice, afecteaza sistemul imunitar.



Mananci in mod constant fast-food

Ingredientele din compozitia celor mai multe produse de tip fast-food ataca celulele T si B, care au rolul de a apara organismul de diverse infectii. Astfel, sistemul imunitar este mult mai vulnerabil in fata bolilor.

Dieta ta contine prea multe proteine

Consumul excesiv de proteine, in special cele obtinute din produsele animale, forteaza organismul sa secrete in exces hormonul IGF1, care grabeste accelerarea procesului de imbatranire si ataca sistemul imunitar.


Te stresezi prea mult


Poate esti de parere ca tu lucrezi foarte bine sub presiune, insa organismului tau nu-i faci deloc bine. Cand cortizolul (hormonul stresului) se afla in cantitati mari in organism, scad hormonii sexuali- testosteronul si estrogenul, iar atunci cand se produce un astfel de dezechilibru, sistemul imunitar nu mai poate face fata cu brio „amenintarilor”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies