Aceste zodii au fost înzestrate de Dumnezeu cu daruri nepreţuite şi I-a menit să facă oamenii mai buni

Aceste zodii au fost înzestrate de Dumnezeu cu daruri nepreţuite şi I-a menit să facă oamenii mai buni
Aceste zodii au fost înzestrate de Dumnezeu cu daruri nepreţuite şi I-a menit să facă oamenii mai buni

Patru dintre zodii au fost binecuvântate cu daruri care le transformă în prezente nepreţuite aici, pe Pământ. Te numeri printre ele?

Săgetător – darul curajului şi al adevărului

Jovialului Săgetător a primit misiunea divină de a face oamenii să râdă. Dumnezeu i-a dăruit darul abundenţei infinite, pe care acesta trebuie s-o răspândească pretutindeni.

Acest nativ este extrem de sincer, aşa că te poţi baza pe el oricând. Dacă ai nevoie de un sfat sau de o părere adevărată, el este persoană potrivită pe care să o întrebi. Chiar dacă stilul lui direct poate răni de multe ori, el nu renunţă la a le deschide ochii celor din jur şi ştie să îşi asume riscuri.

Preferă să piardă o relaţie, decât să stea într-una în care e nevoie să mintă frumos! Nativul din această zodie se aruncă mereu cu capul înainte şi îşi asumă riscuri pe care alţîi le-ar ignoră din start.

Este o fire libertină, aşa că nu are ce pierde în raport cu cei din jurul lui.

Este acel personaj din grup care preia iniţiativa, dar şi cel care are cele mai trăsnite idei, asta atât timp cât în joc nu sunt lucruri serioase!

Deşi este uşor iresponsabil atunci când vine vorba de distracţie, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre treburile cu adevărat serioase.

Acest nativ ştie foarte bine să facă diferenţa între important şi superficial, aşa că se adaptează în funcţie de conjunctură. Atunci când e nevoie să ia o decizie care ar putea avea consecinţe grave asupra lui sau a celor din jur, el se gândeşte de două ori înainte şi analizează obiectiv toată situaţia.

sursa: desprerelatii.net



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Maria Ghiorghiu prezice APOCALIPSA ALBĂ la IARNĂ: ”Va face ravagii, am văzut…”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies