Acestea sunt alimentele care iti reduc grasimea abdominala! Uite ce sa mananci ca sa scapi de burta!

Acestea sunt alimentele care iti reduc grasimea abdominala! Uite ce sa mananci ca sa scapi de burta!
Acestea sunt alimentele care iti reduc grasimea abdominala! Uite ce sa mananci ca sa scapi de burta!

Exista multe alimente ce va pot ajuta sa eliminati grasimea abdominala intr-un mod sanatos si de durata.

 

Principalul secret nu este acela al alimentelor pe care trebuie sa le evitati ci acela al alimentelor pe care trebuie sa incepeti sa le consumati. Da, asa este, pentru a pierde grasimea de pe burta trebuie sa mâncati mai mult dar nu orice, ci trebuie sa cresteti cantitatea de alimente si nutrienti care s-au dovedit a fi eficienti in eliminarea grasimii abdominale.
Grapefruit
Un studiu recent a evidentiat faptul ca atunci când adultii obezi au consumat jumatate de grapefruit sau un pahar de suc proaspat de
grapefruit inaintea celor trei mese principale, ei au obtinut o scadere semnificativa a greutatii corporale si a circumferintei taliei. Acest lucru se poate datora continutului ridicat de apa al acestui fruct, ceea ce i-a ajutat pe participantii la studiu sa se simta satui si sa reduca astfel portiile. De asemenea, grapefruit-ul are proprietati diuretice, care va ajuta sa eliminati surplusul de apa care va poate umfla burta.
Nuci
Nucile reprezinta cea mai buna sursa vegetala de acizi grasi omega-3.
Acesti acizi grasi nu numai ca sunt nutrienti cu proprietati antiinflamatoare, dar ei ajuta si la reglarea concentratiilor de hormoni de stres. Când hormonii de stres, cum este cortizolul, sunt in concentratii mari in corp, pot determina organismul sa acumuleze mai multa grasime, in special pe abdomen. Totusi, o dieta bogata in acizi grasi omega-3 poate preveni concentratiile mari de cortizol sau de alti hormoni de stres si, in consecinta grasimea nu se va mai acumula pe abdomen.
Iaurt grecesc cu continut scazut de grasimi
Se stie din totdeauna ca produsele lactate sunt bune pentru organism, dar ele fac bine si pentru burta. O dieta bogata in produse lactate poate fi eficienta in reducerea grasimii de pe burta, in special in talie. Aceste rezultate se datoreaza in mare parte rolului calciului in reglarea modului in care grasimea este stocata si metabolizata de organism.
Produsele lactate sunt bogate si in aminoacidul arginina, care s-a demonstrat a fi un promotor al pierderii grasimii si a cresterii masei musculare. Asa ca introduceti lactatele in dieta zilnica, dar asigurati-va ca le-ati ales pe cele care trebuie. Lactatele bogate in grasimi contin grasimi saturate nesanatoase si multe calorii, care sunt daunatoare eforturilor de a pierde grasimea de pe burta. Alegeti variantele cu mai putine grasimi. O foarte buna optiune este iaurtul grecesc cu continut scazut de grasimi (degresat), deoarece este o excelenta sursa de proteine si da senzatia de satietate.
Iaurtul are si rolul de a regla flora bacteriana si tranzitul intestinal, prevenind astfel si senzatia de balonare.
Ardeiul gras
Ardeii sunt o excelenta sursa de vitamina C. Studii au aratat ca aceasta vitamina ajuta la revenirea la normal a concentratiei de cortizol dupa o situatie stresanta, astfel ca hormonii de stres vor circula in organism pentru o perioada mai scurta de timp, ceea ce va va ajuta sa luptati impotriva depunerii de grasime pe burta.
Desi aceste legume sunt recunoscute ca fiind cea mai buna sursa de vitamina C, chiar daca nu va plac ardeii grasi, sunt si alte surse cum sunt portocalele, capsunile, sau kiwi.
Afine si coacaze negre
Deja cunoscute pentru puternicele proprietati antiinflamatoare, cocazele si afinele pot avea si alte beneficii surprinzatoare – pot reduce grasimea abdominala. Un studiu realizat la Universitatea din Michigan a aratat ca la soarecii ce fost hraniti in mod constant cu un meniu ce continea coacaze pe o perioada de peste 3 luni, s-a observat o
reducere semnificativa a grasimii abdominale. Chiar mai mult, concentratia de trigliceride din sânge a scazut si a crescut sensibilitatea la insulina, ceea ce inseamna ca aceste delicioase fructe ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare si a diabetului de tip 2.
Sursa: frunza-verde.ro

Principalul secret nu este acela al alimentelor pe care trebuie sa le evitati ci acela al alimentelor pe care trebuie sa incepeti sa le consumati. Da, asa este, pentru a pierde grasimea de pe burta trebuie sa mâncati mai mult dar nu orice, ci trebuie sa cresteti cantitatea de alimente si nutrienti care s-au dovedit a fi eficienti in eliminarea grasimii abdominale.

Grapefruit

Un studiu recent a evidentiat faptul ca atunci când adultii obezi au consumat jumatate de grapefruit sau un pahar de suc proaspat de grapefruit inaintea celor trei mese principale, ei au obtinut o scadere semnificativa a greutatii corporale si a circumferintei taliei. Acest lucru se poate datora continutului ridicat de apa al acestui fruct, ceea ce i-a ajutat pe participantii la studiu sa se simta satui si sa reduca astfel portiile. De asemenea, grapefruit-ul are proprietati diuretice, care va ajuta sa eliminati surplusul de apa care va poate umfla burta.

Nuci

Nucile reprezinta cea mai buna sursa vegetala de acizi grasi omega-3. Acesti acizi grasi nu numai ca sunt nutrienti cu proprietati antiinflamatoare, dar ei ajuta si la reglarea concentratiilor de hormoni de stres. Când hormonii de stres, cum este cortizolul, sunt in concentratii mari in corp, pot determina organismul sa acumuleze mai multa grasime, in special pe abdomen. Totusi, o dieta bogata in acizi grasi omega-3 poate preveni concentratiile mari de cortizol sau de alti hormoni de stres si, in consecinta grasimea nu se va mai acumula pe abdomen.

Iaurt grecesc cu continut scazut de grasimi


Se stie din totdeauna ca produsele lactate sunt bune pentru organism, dar ele fac bine si pentru burta. O dieta bogata in produse lactate poate fi eficienta in reducerea grasimii de pe burta, in special in talie. Aceste rezultate se datoreaza in mare parte rolului calciului in reglarea modului in care grasimea este stocata si metabolizata de organism. Produsele lactate sunt bogate si in aminoacidul arginina, care s-a demonstrat a fi un promotor al pierderii grasimii si a cresterii masei musculare. Asa ca introduceti lactatele in dieta zilnica, dar asigurati-va ca le-ati ales pe cele care trebuie. Lactatele bogate in grasimi contin grasimi saturate nesanatoase si multe calorii, care sunt daunatoare eforturilor de a pierde grasimea de pe burta. Alegeti variantele cu mai putine grasimi. O foarte buna optiune este iaurtul grecesc cu continut scazut de grasimi (degresat), deoarece este o excelenta sursa de proteine si da senzatia de satietate. Iaurtul are si rolul de a regla flora bacteriana si tranzitul intestinal, prevenind astfel si senzatia de balonare.

Ardeiul gras

Ardeii sunt o excelenta sursa de vitamina C. Studii au aratat ca aceasta vitamina ajuta la revenirea la normal a concentratiei de cortizol dupa o situatie stresanta, astfel ca hormonii de stres vor circula in organism pentru o perioada mai scurta de timp, ceea ce va va ajuta sa luptati impotriva depunerii de grasime pe burta. Desi aceste legume sunt recunoscute ca fiind cea mai buna sursa de vitamina C, chiar daca nu va plac ardeii grasi, sunt si alte surse cum sunt portocalele, capsunile, sau kiwi.

Afine si coacaze negre

Deja cunoscute pentru puternicele proprietati antiinflamatoare, cocazele si afinele pot avea si alte beneficii surprinzatoare – pot reduce grasimea abdominala. Un studiu realizat la Universitatea din Michigan a aratat ca la soarecii ce fost hraniti in mod constant cu un meniu ce continea coacaze pe o perioada de peste 3 luni, s-a observat o reducere semnificativa a grasimii abdominale. Chiar mai mult, concentratia de trigliceride din sânge a scazut si a crescut sensibilitatea la insulina, ceea ce inseamna ca aceste delicioase fructe ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare si a diabetului de tip 2.

Sursa: frunza-verde.ro

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies