Acestea sunt alimentele care iti taie senzatia de foame!

Acestea sunt alimentele care iti taie senzatia de foame!
Acestea sunt alimentele care iti taie senzatia de foame!

Potrivit specialistilor, un lucru esential intr-o dieta este pastrarea senzatiei de satietate pentru mai mult timp.

In acest fel, numarul kilocaloriilor se reduce.Ouale au un continut scazut de calorii si, potrivit medicului nutritio­nist Mihaela Bilic, un ou are maximum 80 de kilocalorii. Acest aliment este nutri­tiv, bogat in proteine si are capacitatea de a oferi rapid senzatia de satietate. Nutritionistii recomanda la micul dejun un ou, aliment care va diminua pofta de mancare pe parcursul zilei.

Ciocolata neagra contine diferiti compusi care incetinesc digestia, iar senzatia de foame va fi intarziata.

Nutri­tionistii precizeaza ca aceasta are un continut ridicat de calorii, astfel ca 28 de grame de ciocolata contin pana la 170 de kilocalorii. Astfel, se recomanda o singura tableta atunci cand organismul cere de mancare.

Portocala este unul dintre cele mai satioase fructe. Citricele ajuta la accelerarea metabolismului, mai ales in timpul regimurilor alimentare. Nutritionistii spun ca fructul are un continut bogat de vitamina C, element esential atunci cand vrem sa slabim.


Cartofii contin 85 de kilocalorii la suta de grame, precizeaza medicii nutritionisti. Amidonul continut in cartofi este un carbohidrat complex a carui digerare elibereaza lent glucide din organism, care nu vor duce la o crestere abrupta a glicemiei. Nutritionistii spun ca un avantaj al acestui aliment este faptul ca reprezinta o sursa de energie si favorizeaza prelungirea senzatiei de satietate.

Sursa: frunzaverde.ro

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies