Acestea sunt alimentele minune care previn caderea parului! Adauga-le in dieta ta zilnica!

Acestea sunt alimentele minune care previn caderea parului! Adauga-le in dieta ta zilnica!
Acestea sunt alimentele minune care previn caderea parului! Adauga-le in dieta ta zilnica!

Caderea parului este o afectiune cu care tot mai multi oameni se lupta.

Este destul de suparator sa vezi cum parul tau cedeaza de fiecare data cand te pieptani, te speli pe cap sau pur si simplu il gasesti pe perna imediat ce te-ai trezit.

O dieta sanatoasa si hranitoare este solutia cea mai eficienta in combaterea acestei afectiuni.

Spanacul- Este bogat in nutrienti, ceea ce il face un aliment potrivit pentru consumul zilnic a persoanelor de orice varsta.

In componenta sa se gasesc vitamine, minerale, potasiu, calciu, fier, si acizi grasi, ingrediente vitale pentru mentinerea sanatatii parului.

Somonul- Acizii grasi omega 3 si proteinele din somon sunt excelente pentru tratarea caderii parului. Acestea sunt eficiente in mentinerea unui scalp sanatos si hidratat, si a unui par stralucitor.

Fasolea- Acest aliment minune ar trebui sa faca parte din meniul zilnic al fiecarei persoane.

Fasolea este bogata in proteine, ele fiind un element cheie pentru a avea un par puternic si stralucitor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ovazul- Acesta contine toti nutrientii de care parul tau are nevoie. Ovazul furnizeaza micronutrienti precum cuprul, zincul, complexul de vitamine B si proteine, acestea reusind sa inlature problema caderii parului.

Cartofii dulci- Consumarea cartofilor dulci poate fii un mod excelent de a aduce in organism o multime de proteine, vitamina A, fier, si cupru. Aceasta combinatie de substante ajuta scalpul si parul sa fie mai rezistente.

Ouale- Dupa cum stim deja, ouale sunt bogate in proteine, element esential in mentinerea sanatatii capilare. Pentru efecte uimitoare asupra parului, ouale pot fi atat consumate, cat si folosite in masti hranitoare.

Mazarea verde- In ciuda marimii sale, mazarea reprezinta o bogata sursa de nutrienti benefici. Ea este de asemenea o sursa sanatoasa de proteine, beta-caroten si vitamina C, toate fiind excelente pentru un par puternic.

Nucile- Sunt recunoscute ca fiind un remediu eficace in prevenirea caderii parului.
Uleiurile esentiale si nutrientii vitali care se regasesc in ele, sunt fantastice pentru piele, creier, inima si de asemenea pentru un par sanatos.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Carnea de vita- Unele persoane cred ca aceasta afectiune este strans legata de lipsa proteinelor si a fierului din organism.

Carnea de vita este o carne rosie, care este o buna sursa de fier, acizi grasi si proteine, acestea fiind un ajutor de nadejde in mentinerea sanatatii parului.

Germenii de grau- Incluzand in dieta germeni de grau, corpul tau va beneficia de nutrienti, fibre, cupru si zinc.
Acestea vor actiona ca un scut protector asupra parului tau, redandu-i sanatatea si vitalitatea.

Morcovii- In afara de faptul ca morcovii sunt buni pentru ochi, acestia sunt eficienti si in mentinerea sanatatii scalpului si parului.

Consumati cel putin o data pe saptamana, acestia se pot dovedi eficienti problemei dumneavoastra. Morcovii sunt bogati in vitamina A, ea producand sebumul care protejeaza parul si scalpul de murdarie si de deshidratare.

Seminte de floarea soarelui- sunt excelente pentru a avea un par lung si puternic.
In semintele de floarea soarelui se regasesc nutrienti ca: magneziu, proteine, zinc, vitamina E, seleniu, fier, potasiu, cupru, complexul de vitamine B si calciu, ele fiind esentiale pentru un par sanatos.
Afla mai multe pe: www.dcnews.ro



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies