Ai incercat vreodata sa pui untul de la frigider pe o felie de paine? Bineinteles ca nu ai reusit! Iata ce alimente sa nu pui niciodata la frigider.
Untul- Chiar daca are in componenta lapte pasteurizat, poate fi lasat la un loc intunecat si racoros timp de cateva zile, chiar mai mult daca este sarat.
Pepeni- Pepenii cu coaja groasa trebuie lasati afara pentru a se coace complet.
Rosii- Acestea se comporta mai bine la temperatura camerei.
Cartofi- Frigul din frigider faca ca amidonul din cartofi sa se transforme in zahar, ceea ce le va schimba textura.
Ceapa- Daca o pui la frigider si apoi o mananci rece, stomacul tau nu va accepta situatia foarte bine.
Paine- Se va usca si va capata un gust neplacut.
Mierea- Temperaturile scazute accelereaza formarea cristalelor.
Busuiocul proaspat- Se ofileste la temperaturi scazute si retine mirosurile alimentelor din jur.
Sursa: purewow.com
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro