Acestea sunt bijuteriile de suflet ale Oanei Roman. Uite cum arată inelul de logodnă si verigheta vedetei. „Mi-a spus din prima că o să fiu mama copiilor lui

Acestea sunt bijuteriile de suflet ale Oanei Roman. Uite cum arată inelul de logodnă si verigheta vedetei. „Mi-a spus din prima că o să fiu mama copiilor lui
Acestea sunt bijuteriile de suflet ale Oanei Roman. Uite cum arată inelul de logodnă si verigheta vedetei. „Mi-a spus din prima că o să fiu mama copiilor lui

Oana Roman a avut perioade în care a trăit în lux, dar şi momente când, după cum chiar ea a declarat, nu a stat pe roze din punct de vedere financiar.

Vedeta recunoaşte însă că are o apetenţă pentru obiectele de valoare, dar cele pe care le preţuieşte cel mai mult au şi o mare însemnătate sentimentală pentru ea.

Fosta prezentatoare tv are o sumedenie de bijuterii din metale preţioase, dar doar două dintre ele îi trezesc cele mai frumoase amintiri şi, de fiecare dată când le priveşte, îi vine să îşi strângă soţul în braţe.

Vorbim desigur despre inelul de logodnă din aur alb, cu diamant, pe care Marius i l-a dăruit pe 13 decembrie, lângă bradul de Crăciun, în urmă cu cinci ani, şi despre verigheta ei cu mai multe diamante.

Oana Roman si soţul ei, dezvăluiri despre relaţia lor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

"Eu cu Marius comunicăm telepatic. Această relaţie a început fară ca cineva să ne dea vreo şansă. Cred ca nici noi nu ne-am dat vreo şansă. Eu am simţit de la început că există o legătură puternică între noi. Marius mi-a spus din prima că o să fiu mama copiilor lui. Am visat că o să am o fetiţă pe care o sa o cheme Maria Isabela. Marius este un băiat de cartier şi a crescut într-o lume destul de dură.

Când alţii petreceau, el stătea acasă şi schimba scutece şi pansamente", a declarat, recent, Oana, despre jumătatea ei.

Ei bine, ei sunt dovada vie că extremele se atrag, că nu există dragoste fără suişuri şi coborâşuri, dar că iubirea, înţelegerea şi dorinţa de a-şi creşte şi educa fiica împreună sunt invincibile.

"Cu Marius e greu, foarte greu, pentru că el se lasă greu împăcat.

Aşa stă de încruntat şi supărat, nu vorbeşte şi nu zice nimic. Dar, am ajuns eu la concluzia că dacă îl las în pace şi nu spun nimic, într-o zi, două, îi trece. Nu-l mai scărmăn, îl las în pace să-şi revina el. Am stat şi mai mult de două zile certaţi”
, ne-a declarat Oana Roman.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

De cealaltă parte, soţul îndrăgitei vedete ne-a povestit că femeia iubită este vulcanică, dar deloc ranchiunoasă. Se pare că Oana nu ţine la supărare.

“Ea se supără pe moment, iar după ce trec 15-20 de minute, tot ea vine cu împăcatul. Oana aşa este, când se supără, se supără pe moment şi după cinci minute vine să-ţi strângă mâna. Am învăţat însă că trebuie să fiu înţelegător când vine vorba despre cea mai apropiată persoană din viaţa mea!”, a

dezvăluit Marius Elisei în timp ce îşi privea soţia pe care se vede că o adoră. 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies