Au aparut noi recomandari alimentare care te ajuta sa scapi de cancer.
The Physicians Committee for Responsible Medicine a publicat sase reguli alimentare agresive despre care grupul crede ca sunt necesare pentru prevenirea cancerului. Iata despre ce este vorba.
1. Limiteaza sau evita produsele lactate pentru a reduce riscul de cancer la prostat. Chiar si asa, trei portii de iaurt sunt recomandare in fiecare zi.
2. Limiteaza sau evita alcoolul pentru a reduce riscul de cancer, bucal, de faringe, laringe, esofac, colon, rect si san.
Cu toate acestea, inca este recomandat un consum moderat de alcool datorita beneficiilor acesuia.
3. Evita carnea rosie si procesata pentru a reduce riscul de cancer de colon si rect. Mananca portii mai mici si fara prea multa grasime.
4. Evita carnea la gratar, prajita sau fiarta pentru a reduce riscul de cancer la colon, rect, san, prostata, rinichi si pancreas.
Pentru a fi in siguranta, marineaza alimentele inainte de a le procesa, gateste-le in sange si taie-le in bucatele mici.
5. Consuma produse din soia pentru a reduce riscul de cancer la san si pentru a reduce riscul de revenire si mortalitate la femeile tratate pentru cancer la san.
6. Pune accentul in alimentatia ta pe fructe si legume pentru a reduce riscul de a dezvolta mai multe forme comune de cancer.
Sursa: Shape.com
The Physicians Committee for Responsible Medicine a publicat sase reguli alimentare agresive despre care grupul crede ca sunt necesare pentru prevenirea cancerului. Iata despre ce este vorba.
1. Limiteaza sau evita produsele lactate pentru a reduce riscul de cancer la prostata. Chiar si asa, trei portii de iaurt sunt recomandare in fiecare zi.
2.
Limiteaza sau evita alcoolul pentru a reduce riscul de cancer, bucal, de faringe, laringe, esofac, colon, rect si san. Cu toate acestea, inca este recomandat un consum moderat de alcool datorita beneficiilor acesuia.
3. Evita carnea rosie si procesata pentru a reduce riscul de cancer de colon si rect. Mananca portii mai mici si fara prea multa grasime.
4. Evita carnea la gratar, prajita sau fiarta pentru a reduce riscul de cancer la colon, rect, san, prostata, rinichi si pancreas. Pentru a fi in siguranta, marineaza alimentele inainte de a le procesa, gateste-le in sange si taie-le in bucatele mici.
5. Consuma produse din soia pentru a reduce riscul de cancer la san si pentru a reduce riscul de revenire si mortalitate la femeile tratate pentru cancer la san.
6. Pune accentul in alimentatia ta pe fructe si legume pentru a reduce riscul de a dezvolta mai multe forme comune de cancer.
Sursa: Shape.com
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro