Acestea sunt cele mai populare tipuri de nunti! Afla care ti se potriveste

Acestea sunt cele mai populare tipuri de nunti! Afla care ti se potriveste
Acestea sunt cele mai populare tipuri de nunti! Afla care ti se potriveste

Daca te gandesti la casatorie trebuie sa stii exact cum vrei sa fie nunta ta. Planificarea nuntii poate fi destul de stresanta insa daca stii ce vrei totul vine de la sine. Uite cateva idei pentru nunta ta!

Alege-ti destinatia

Mirele si mireasa aleg o destinatie in care isi doresc sa aiba loc nunta lor. Acest tip de nunti incep sa prinda teren si la noi in tara. La  nunta participa de obicei familia si prietenii apropiati. Aceste nunti costa destul de mult. Insa daca cei doi isi doresc o nunta intr-un loc deosebit, aceasta este solutia ideala!

Nunta luxoasa

Este vorba de nunta care are loc intr-o sala somptuoasa de bal.

De obicei aceste nunti se pot organiza intr-un hotel sau in orice alt loc care pune la dispozitie o sala imensa care poate fi decorata pe gustul mirilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Nuntile in aer liber

Sunt foarte interesante iar fotografiile facute in aer liber sunt cele mai frumoase. Poti folosi arcade sau foisoare pentru decorarea spatiului in care are loc nunta.

Trebuie doar sa te gandesti ce faci daca ploua! Eventual poti opta pentru un cort imens!

Nuntile pe plaja

Soare, mare, nisip si rochii vaporoase! Ce poate fi mai frumos? Nuntile pe plaja sunt foarte populare si pot fi tinute pe terasa unui restaurant care are acces la plaja.

Nunta pe acoperis

Daca gasesti o cladire inalta care sa puna la dispozitie terasa, nunta ta va fi cu siguranta la inaltime.

Imagineaza-ti privelistea de care ai parte in cea mai frumoasa zi din viata ta!

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies