Acestea sunt cele mai puternice zodii! Intotdeauna reusesc ce isi propun!


Acestea sunt cele mai puternice zodii! Intotdeauna reusesc ce isi propun!

Fiecare semn zodiacal are punctele sale puternice si slabe, dar cateva dintre acestea se remarca, in acceptiunea astrologilor, drept cele mai aprige.

 

SCORPION
Misteriosi, fermecatori si inteligenti, nativii din Scorpion sunt lideri innascuti, daruiti sa-si duca la indeplinire menirea cu orice pret, acel tip de oameni despre care se spune ca nu este bine sa te pui. Energia lor fabuloasa si determinarea de care dau dovada in atingerea scopurilor, dorinta lor de a conduce ii face irezistibili in fata multora. Scorpionii, care au ca simbol pasarea Phoenix, stau extraordinar de bine si la capitolul intuitie, ceea ce ii ajuta enorm in atingerea obiectivelor.
Nu-i vezi ca-si ies prea des din fire, dar intotdeauna sa te astepti la razbunare. În ciuda acestei trasaturi negative, Scorpionul face parte din cele mai puternice zodii.
LEU
Nativii din zodia Leului ar putea sta pe acelasi nivelul cu cei din zodia Scorpionului, spre diferenta de celelalte trei zodii considerate puternice: Capricorn, Berbec si Sagetator. Maiestuos, plin de energie, Leul atrage masele cu un magnet.
Ca si Scorpionul, Leul este un lider innascut si, de regula, reusesc sa aiba succes in ceea ce-si propun, in special in zona politica sau la nivel de conducere in corporatii. Carismatici si foarte increzatori, activi din cale afara, cu o atitudine generoasa, au darul de a-si atrage simpatia si de a cuceri foarte usor oamenii. Faptul ca se foloseste cu eficienta de aceasta trasatura califica Leul in randul celor mai puternice zodii.
CAPRICORN
Muncitori, loiali si sinceri, Capricornii sunt extrem de puternici, desi poate ca nu lasa aceasta impresie la prima vedere. Au o vointa cu adevarat de fier, particularitate care se regaseste la acest nivel la foarte putine zodii. Sunt extrem de logici, foarte ambitiosi si mereu dispusi sa munceasca din greu atunci cand intrevad rezultate pozitive intr-o perioada scurta de timp.
Nu in ultimul rand, nativii din Capricorn sunt prieteni de nadejde, fiind acele persoane care raman alaturi in cele mai dificile momente.
Sursa

SCORPION

Misteriosi, fermecatori si inteligenti, nativii din Scorpion sunt lideri innascuti, daruiti sa-si duca la indeplinire menirea cu orice pret, acel tip de oameni despre care se spune ca nu este bine sa te pui. Energia lor fabuloasa si determinarea de care dau dovada in atingerea scopurilor, dorinta lor de a conduce ii face irezistibili in fata multora. Scorpionii, care au ca simbol pasarea Phoenix, stau extraordinar de bine si la capitolul intuitie, ceea ce ii ajuta enorm in atingerea obiectivelor. Nu-i vezi ca-si ies prea des din fire, dar intotdeauna sa te astepti la razbunare. În ciuda acestei trasaturi negative, Scorpionul face parte din cele mai puternice zodii.

LEU

Nativii din zodia Leului ar putea sta pe acelasi nivelul cu cei din zodia Scorpionului, spre diferenta de celelalte trei zodii considerate puternice: Capricorn, Berbec si Sagetator. Maiestuos, plin de energie, Leul atrage masele cu un magnet. Ca si Scorpionul, Leul este un lider innascut si, de regula, reusesc sa aiba succes in ceea ce-si propun, in special in zona politica sau la nivel de conducere in corporatii. Carismatici si foarte increzatori, activi din cale afara, cu o atitudine generoasa, au darul de a-si atrage simpatia si de a cuceri foarte usor oamenii. Faptul ca se foloseste cu eficienta de aceasta trasatura califica Leul in randul celor mai puternice zodii.

CAPRICORN

Muncitori, loiali si sinceri, Capricornii sunt extrem de puternici, desi poate ca nu lasa aceasta impresie la prima vedere. Au o vointa cu adevarat de fier, particularitate care se regaseste la acest nivel la foarte putine zodii. Sunt extrem de logici, foarte ambitiosi si mereu dispusi sa munceasca din greu atunci cand intrevad rezultate pozitive intr-o perioada scurta de timp. Nu in ultimul rand, nativii din Capricorn sunt prieteni de nadejde, fiind acele persoane care raman alaturi in cele mai dificile momente. 


Sursa

 


Abonează-te pe

Citește și:

NOUTATE: Cine este NICOLETA DRAGNE, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities!

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

22 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic. Află ce zodie are noroc in dragoste!

DESCOPERA: Când pică Sfinții Mihail si Gavriil 2021

DESCOPERĂ: Cât timp se fierbe zarzavatul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

Clasificarea stilurilor vestimentare. Piesele de îmbrăcăminte necesare fiecărui stil

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri