Acestea sunt greselile de folosire a rujului care te imbatranesc!

Acestea sunt greselile de folosire a rujului care te imbatranesc!
Acestea sunt greselile de folosire a rujului care te imbatranesc!

Inainte de a recurge la filere, se poate interveni cu alte efecte mai la indemana cat sa nu accentueze acest aspect ireversibil marcat de timp. Iata erorile care te pot dezavantaja!

 

1.Nu iti hidratezi/exfoliezi buzele
Trateaza zona buzelor ca pe orice alta zona a fetei: cu aceeasi perseverenta, aplica un strat hidratant si protector. Zona buzelor trebuie hidratata cu ajutorul unui balsam de buze si printr-un un consum optim de apa. Daca aplici ruj pe buzele crapate sau cu cojite, acestea se accentueaza si mai mult. Astfel pentru a preveni acest efect cat si pe cel al aparitiei liniilor fine de pe marginea buzelor, aplicati regulat balsam de buze.
O solutie pentru exfoliere este sa lasati sa actioneze cateva minute un strat mai gros de miere si cu ajutorul periutei de dinti, sa indepartati eventualele cojite prin miscari delicate. Si astfel veti obtine o baza perfecta pentru ruj.
2.Conturul de buze prea intens
De cele mai multe ori, conturul de buze poate parea “too much” daca este aplicat intr-o nuanta prea inchisa.
Cel mai simplu este sa folositi un contur de buze neutru pentru a extinde conturul buzelor fara sa para fortat si apoi sa aplicati un ruj mat. Totodata, rolul conturului este sa mentina o bariera pentru ruj ca sa nu migreze. Asa ca doar aplicarea rujului fara un contur trasat in prealabil poate fi gresita daca acesta nu este intr-o textura “longwear”.
3.Sa sari peste demachierea rujului persistent
Initial, poate suna interesant sa porti frecvent acest gen de texturi, insa daca nu le demachiezi, iti pot imbatrani aspectul buzelor.
Aceasta textura de ruj usuca foarte tare buzele si de aceea, vine la pachet, de obicei, cu balsam de buze sau gloss. Daca esti dependenta de aceasta textura, asigura-te ca demachiezi buzele imediat cum ajungi acasa si ca ulterior aplici un balsam. Altfel, consecinta va fi aparitia prematura a liniilor fine in jurul buzelor.
4.Exagerarea cu lip filler
Niste proportii armonioase pot fi obtinute doar daca rezultatul este unul natural.
Tot ce este exagerat atrage atentia si tradeaza intentia de a masca. Daca tot se pot face completari si ajustari dupa prima injectare, cel mai “safe” este sa se aplice din aproape in aproape pana se obtine rezultatul dorit.
Sursa: OanaCuzino.ro

1.Nu iti hidratezi/exfoliezi buzele

Trateaza zona buzelor ca pe orice alta zona a fetei: cu aceeasi perseverenta, aplica un strat hidratant si protector.

Zona buzelor trebuie hidratata cu ajutorul unui balsam de buze si printr-un un consum optim de apa. Daca aplici ruj pe buzele crapate sau cu cojite, acestea se accentueaza si mai mult. Astfel pentru a preveni acest efect cat si pe cel al aparitiei liniilor fine de pe marginea buzelor, aplicati regulat balsam de buze. O solutie pentru exfoliere este sa lasati sa actioneze cateva minute un strat mai gros de miere si cu ajutorul periutei de dinti, sa indepartati eventualele cojite prin miscari delicate.
Si astfel veti obtine o baza perfecta pentru ruj.

2.Conturul de buze prea intens


De cele mai multe ori, conturul de buze poate parea “too much” daca este aplicat intr-o nuanta prea inchisa. Cel mai simplu este sa folositi un contur de buze neutru pentru a extinde conturul buzelor fara sa para fortat si apoi sa aplicati un ruj mat. Totodata, rolul conturului este sa mentina o bariera pentru ruj ca sa nu migreze.
Asa ca doar aplicarea rujului fara un contur trasat in prealabil poate fi gresita daca acesta nu este intr-o textura “longwear”.

3.Sa sari peste demachierea rujului persistent

Initial, poate suna interesant sa porti frecvent acest gen de texturi, insa daca nu le demachiezi, iti pot imbatrani aspectul buzelor. Aceasta textura de ruj usuca foarte tare buzele si de aceea, vine la pachet, de obicei, cu balsam de buze sau gloss. Daca esti dependenta de aceasta textura, asigura-te ca demachiezi buzele imediat cum ajungi acasa si ca ulterior aplici un balsam. Altfel, consecinta va fi aparitia prematura a liniilor fine in jurul buzelor.

4.Exagerarea cu lip filler

Niste proportii armonioase pot fi obtinute doar daca rezultatul este unul natural. Tot ce este exagerat atrage atentia si tradeaza intentia de a masca. Daca tot se pot face completari si ajustari dupa prima injectare, cel mai “safe” este sa se aplice din aproape in aproape pana se obtine rezultatul dorit.

Sursa: OanaCuzino.ro

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies