Acestea sunt legumele care lupta cu adevarat impotriva cancerului! Iata ce sa consumi!

Acestea sunt legumele care lupta cu adevarat impotriva cancerului! Iata ce sa consumi!
Acestea sunt legumele care lupta cu adevarat impotriva cancerului! Iata ce sa consumi!

Proteinele se gasesc si in alte surse alimentare decat in compozitia carnii, dupa cum stiu cei mai multi. Un adult are nevoie intre 45-55 grame de proteine pe zi, care pot fi luate cu usurinta din legume.

 

Specialisti precum doctor in stiinte medicale, Pavel Chirila, readuc in prim-plan un set de atentionari: laptele si carnea animalelor crescute in regim industrial favorizeaza instalarea cancerului. Consumul unor astfel de produse mareste de pana la 10 ori nivelul de Omega6 in defavoarea Omega3, ceea ce determina cresterea tesutului adipos si aparitia obezitatii, factori care pot declansa tumorile. Ouale de la gainile crescute in sistem industrial inchis au o concentratie de Omega6 de 20 de ori mai mare decat Omega3.
Raportul este deci, de 20/1 in loc de 1/1, asa cum se intampla in cazul gainilor crescute liber. Si administrarea de hormoni anabolizanti pentru cresterea masei corporale a animalelor este nociva corupului uman. Odata stiute aceste realitati, specialistii ne indruma spre legume! Zilnic, mai ales daca vrem sa inlocuim proteinele de origine animala cu cele de origine vegetala. Proteina este unul din cei mai importanti nutrienti, un element fundamental pentru structura corpului uman.
Termenul de proteine desemneaza 20 de lanturi de aminoacizi. Majoritatea fructelor si legumelor ofera unele, dar nu toate din cele 9 proteine esentiale. Este important deci, un consum variat de alimente.
Mazarea contine 22% proteine si 11% apa. Proteinele din mazare au o mare solubilitate in apa, ceea ce explica faptul ca sunt usor digerabile, in proportie de peste 84%. Fasolea are 23% proteine.
Atentie insa, la factorii antinutritivi din aceasta leguma! Puteti scapa de ei, daca fierbeti fasolea si ii aruncati primelor doua ape. Lintea contine 25% proteine, de o o calitate asemnanatoare cu cele din mazare. Aceasta leguma NU are factori antinutritivi. Pe primul loc drept inlocuitor al carnii ramane soia, cu 38% proteine. Soia contine aminoacizi esentiali, cu exceptia triptofanului, intr-o concentratie mai mare decat in carne. In schimb, amidonul este redus.
Unele studii demonstreaza scaderea colesterolulu in sange dupa 3 saptamani de consum preferential de ulei de soia, conform specialistilor.
Sursa: Realitatea.net

Specialisti precum doctor in stiinte medicale, Pavel Chirila, readuc in prim-plan un set de atentionari: laptele si carnea animalelor crescute in regim industrial favorizeaza instalarea cancerului. Consumul unor astfel de produse mareste de pana la 10 ori nivelul de Omega6 in defavoarea Omega3, ceea ce determina cresterea tesutului adipos si aparitia obezitatii, factori care pot declansa tumorile.

Ouale de la gainile crescute in sistem industrial inchis au o concentratie de Omega6 de 20 de ori mai mare decat Omega3. 

Raportul este deci, de 20/1 in loc de 1/1, asa cum se intampla in cazul gainilor crescute liber. Si administrarea de hormoni anabolizanti pentru cresterea masei corporale a animalelor este nociva corupului uman. Odata stiute aceste realitati, specialistii ne indruma spre legume! Zilnic, mai ales daca vrem sa inlocuim proteinele de origine animala cu cele de origine vegetala.
Proteina este unul din cei mai importanti nutrienti, un element fundamental pentru structura corpului uman. Termenul de proteine desemneaza 20 de lanturi de aminoacizi. Majoritatea fructelor si legumelor ofera unele, dar nu toate din cele 9 proteine esentiale. Este important deci, un consum variat de alimente.

Mazarea contine 22% proteine si 11% apa. Proteinele din mazare au o mare solubilitate in apa, ceea ce explica faptul ca sunt usor digerabile, in proportie de peste 84%.
Fasolea are 23% proteine. Atentie insa, la factorii antinutritivi din aceasta leguma! Puteti scapa de ei, daca fierbeti fasolea si ii aruncati primelor doua ape. Lintea contine 25% proteine, de o o calitate asemnanatoare cu cele din mazare. Aceasta leguma NU are factori antinutritivi. Pe primul loc drept inlocuitor al carnii ramane soia, cu 38% proteine. Soia contine aminoacizi esentiali, cu exceptia triptofanului, intr-o concentratie mai mare decat in carne. In schimb, amidonul este redus. Unele studii demonstreaza scaderea colesterolulu in sange dupa 3 saptamani de consum preferential de ulei de soia, conform specialistilor.

Sursa: Realitatea.net

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 

Citește și: Ce decizie au luat Culiță Sterp și Daniela Iliescu după ce s-au cununat! Artistul a făcut marele anunț: „În curând...”- kanald.ro

Citește și: De ce s-a spânzurat Iasmina la 14 ani. Vărul fetei a dezvăluit: "A fost pedepsită". Condusă pe ultimul drum cu melodii de jale- stirilekanald.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies