Acestea sunt legumele care lupta cu adevarat impotriva cancerului! Iata ce sa consumi!

Acestea sunt legumele care lupta cu adevarat impotriva cancerului! Iata ce sa consumi!
Acestea sunt legumele care lupta cu adevarat impotriva cancerului! Iata ce sa consumi!

Proteinele se gasesc si in alte surse alimentare decat in compozitia carnii, dupa cum stiu cei mai multi. Un adult are nevoie intre 45-55 grame de proteine pe zi, care pot fi luate cu usurinta din legume.

 

Specialisti precum doctor in stiinte medicale, Pavel Chirila, readuc in prim-plan un set de atentionari: laptele si carnea animalelor crescute in regim industrial favorizeaza instalarea cancerului. Consumul unor astfel de produse mareste de pana la 10 ori nivelul de Omega6 in defavoarea Omega3, ceea ce determina cresterea tesutului adipos si aparitia obezitatii, factori care pot declansa tumorile. Ouale de la gainile crescute in sistem industrial inchis au o concentratie de Omega6 de 20 de ori mai mare decat Omega3.
Raportul este deci, de 20/1 in loc de 1/1, asa cum se intampla in cazul gainilor crescute liber. Si administrarea de hormoni anabolizanti pentru cresterea masei corporale a animalelor este nociva corupului uman. Odata stiute aceste realitati, specialistii ne indruma spre legume! Zilnic, mai ales daca vrem sa inlocuim proteinele de origine animala cu cele de origine vegetala. Proteina este unul din cei mai importanti nutrienti, un element fundamental pentru structura corpului uman.
Termenul de proteine desemneaza 20 de lanturi de aminoacizi. Majoritatea fructelor si legumelor ofera unele, dar nu toate din cele 9 proteine esentiale. Este important deci, un consum variat de alimente.
Mazarea contine 22% proteine si 11% apa. Proteinele din mazare au o mare solubilitate in apa, ceea ce explica faptul ca sunt usor digerabile, in proportie de peste 84%. Fasolea are 23% proteine.
Atentie insa, la factorii antinutritivi din aceasta leguma! Puteti scapa de ei, daca fierbeti fasolea si ii aruncati primelor doua ape. Lintea contine 25% proteine, de o o calitate asemnanatoare cu cele din mazare. Aceasta leguma NU are factori antinutritivi. Pe primul loc drept inlocuitor al carnii ramane soia, cu 38% proteine. Soia contine aminoacizi esentiali, cu exceptia triptofanului, intr-o concentratie mai mare decat in carne. In schimb, amidonul este redus.
Unele studii demonstreaza scaderea colesterolulu in sange dupa 3 saptamani de consum preferential de ulei de soia, conform specialistilor.
Sursa: Realitatea.net

Specialisti precum doctor in stiinte medicale, Pavel Chirila, readuc in prim-plan un set de atentionari: laptele si carnea animalelor crescute in regim industrial favorizeaza instalarea cancerului. Consumul unor astfel de produse mareste de pana la 10 ori nivelul de Omega6 in defavoarea Omega3, ceea ce determina cresterea tesutului adipos si aparitia obezitatii, factori care pot declansa tumorile.

Ouale de la gainile crescute in sistem industrial inchis au o concentratie de Omega6 de 20 de ori mai mare decat Omega3. 

Raportul este deci, de 20/1 in loc de 1/1, asa cum se intampla in cazul gainilor crescute liber. Si administrarea de hormoni anabolizanti pentru cresterea masei corporale a animalelor este nociva corupului uman. Odata stiute aceste realitati, specialistii ne indruma spre legume! Zilnic, mai ales daca vrem sa inlocuim proteinele de origine animala cu cele de origine vegetala.
Proteina este unul din cei mai importanti nutrienti, un element fundamental pentru structura corpului uman. Termenul de proteine desemneaza 20 de lanturi de aminoacizi. Majoritatea fructelor si legumelor ofera unele, dar nu toate din cele 9 proteine esentiale. Este important deci, un consum variat de alimente.

Mazarea contine 22% proteine si 11% apa. Proteinele din mazare au o mare solubilitate in apa, ceea ce explica faptul ca sunt usor digerabile, in proportie de peste 84%.
Fasolea are 23% proteine. Atentie insa, la factorii antinutritivi din aceasta leguma! Puteti scapa de ei, daca fierbeti fasolea si ii aruncati primelor doua ape. Lintea contine 25% proteine, de o o calitate asemnanatoare cu cele din mazare. Aceasta leguma NU are factori antinutritivi. Pe primul loc drept inlocuitor al carnii ramane soia, cu 38% proteine. Soia contine aminoacizi esentiali, cu exceptia triptofanului, intr-o concentratie mai mare decat in carne. In schimb, amidonul este redus. Unele studii demonstreaza scaderea colesterolulu in sange dupa 3 saptamani de consum preferential de ulei de soia, conform specialistilor.

Sursa: Realitatea.net

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

4 beneficii ale albirii dentare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Cum arătau articolele vestimentare pe care Răzvan Fodor le purta în adolescență. Cine îi trimitea haine. “Aveam un tricou cu niște desene pe piept și fiecare desen scotea un sunet.”

Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies