Acestea sunt lucrurile care cauzeaza infertilitate. Uite de ce trebuie sa te feresti!

Acestea sunt lucrurile care cauzeaza infertilitate. Uite de ce trebuie sa te feresti!
Acestea sunt lucrurile care cauzeaza infertilitate. Uite de ce trebuie sa te feresti!

Unele lucruri pe care le faci zi de zi iti pot reduce sansele de a ramane insarcinata.

Mananci mult

Un consum mare de calorii duce automat la aparitia obezitatii, o problema de sanatate care poate declansa infertilitatea. Daca ai multe kilograme in plus, insa iti doresti sa ai copii, cel mai bine este sa-ti faci un plan prin care sa redevii supla.

Fumezi

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Substantele toxice din tigari isi pun amprenta asupra sistemului reproducator.

Un studiu realizat in Marea Britanie arata ca persoanele fumatoare isi cresc riscul de a deveni infertile cu pana la 40%.

Foloseste sapunuri si deodorante care contin triclosan

Triclosanul este un ingredient antibacterian si antifungic care se gaseste in multe produse de ingrijire- deodorante, sapunuri etc. Folosirea constanta a produselor care contin triclosan este asociata cu aparitia problemelor hormonale si de reproducere.

Consumi lactate sarace in grasimi

In timp ce inghetata si laptele sunt bune pentru sistemul reproducator, stimuland fertilitatea, un studiu arata ca femeile care consuma prea
multe produse lactate sarace in grasimi au un risc crescut de a avea probleme cu ovulatia. Asadar, ai grija ce alimente consumi!



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies