Acestea sunt motivele pentru care ar trebui sa bei ceai in fiecare zi! Descopera ce superbeneficii are!

Acestea sunt motivele pentru care ar trebui sa bei ceai in fiecare zi! Descopera ce superbeneficii are!
Acestea sunt motivele pentru care ar trebui sa bei ceai in fiecare zi! Descopera ce superbeneficii are!

Cercetatorii iti spun care sunt cele mai importante motive pentru care ar trebui sa bei ceai zi de zi.

O singura cana cu ceai negru consumata zilnic contribuie la imbunatatirea functiilor vaselor sangvine, reduce presiune arteriala si incidenta de a suferi de infarct sau de atac vascular cerebral cu pana la 10%.

Un consum constant de ceai combate si efectele negative ale meselor bogate in grasimi, mentinand sanatatea vaselor de sange.

Daca bei mai mult de 2-3 cesti cu ceai verde pe zi poti arde cu 100 de calorii mai mult decat in mod normal, intrucat aceasta bautura are rolul de a stimula metabolismul.



In plus, ceaiul verde are capacitatea de a creste rezistenta musculaturii si de a reduce inflamatiile, impiedicand pierderea masei osoase. Astfel, se reduce riscul de a suferi de fracturi si osteoporoza.

Studiile arata ca 2 cesti cu ceai negru consumate zilnic maresc performantele profesionale, reduc starea de oboseala si maresc nivelul de energie. Ceaiul negru are si puterea de a imbunatati functiile cognitive, in special atentia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Rețeta pentru Babka Trojniak, desertul preparat de Elwira Petre. “Un fel de chec, dar în 3 culori, ușor de pregătit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies