Acestea sunt obiceiurile „toxice” care iti saboteaza sansa de a avea succes! Uite cum sa le recunosti si sa le schimbi!

Acestea sunt obiceiurile „toxice” care iti saboteaza sansa de a avea succes! Uite cum sa le recunosti si sa le schimbi!
Acestea sunt obiceiurile „toxice” care iti saboteaza sansa de a avea succes! Uite cum sa le recunosti si sa le schimbi!

Daca vrei sa ai succes pe plan profesional si sa urci pe scara ierarhica, iata la ce obiceiuri ar trebui sa renunti.

Iei totul personal- Nu tot ce se intampla in jurul tau te vizeaza in mod direct pe tine, cu toate ca tu esti de parere ca asa stau lucrurile. Daca vrei sa nu te mai lovesti tot timpul de sentimentul de dezamagire, incearca sa ignori cat poti de mult lucrurile care iti fac rau.

Te lasi coplesita de ganduri negative- Chiar daca esti stresata si nu ai o perioada prea buna, nu trebuie sa privesti situatia in care esti intr-o maniera pesimista.

Altfel, ti se va parea ca nimic nu mai merge cum trebuie si nici nu vei gasi solutii la problemele care te macina. Asadar, incearca sa gandesti pozitiv si sa alungi gandurile rele.

Te victimizezi foarte mult- A te plange non-stop este cu siguranta un obicei toxic care nu-ti va aduce nimic bun. Din contra, iti va da o permanenta stare de nemultumire din care nu vei mai vedea nicio cale de scapare.
Inceteaza sa te mai vezi in postura de victima si incearca sa schimbi lucrurile care te nemultumesc.

Esti nemiloasa- Daca ai de-a face cu colegi care fie mai gresesc, fie nu-ti fac pe plac cand vine vorba de anumite lucruri, cu atat mai mult daca iti sunt subalterni, incearca sa te pui si in pielea lor, poate asa ii vei intelege mai bine.

Nu-ti poti controla emotiile- Chiar daca esti stresata sau ai o zi proasta, trebuie sa stii sa-ti gestionezi emotiile, sa le controlezi.
Nu poti reactiona exagerat doar pentru a te descarca din punct de vedere emotional, mai ales daca cei din jur nu ti-au gresit cu nimic.

Ai nevoie de validari tot timpul- Daca te afli in postura in care simti nevoia sa ceri tot timpul validrai inseamna ca nu esti increzatoare in fortele proprii. Insa pentru a avea succes si a ajunge cat mai sus trebuie sa fii constienta de calitatile tale si sa-ti asumi deciziile pe care le iei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies