Acestea sunt plantele care iti transforma tenul! Include-le in rutina ta de frumusete!

Acestea sunt plantele care iti transforma tenul! Include-le in rutina ta de frumusete!
Acestea sunt plantele care iti transforma tenul! Include-le in rutina ta de frumusete!

Plantele pot fi incluse fara rezerve in trusa de frumusete. Studii serioase au demonstrat ca acestea au reale beneficii pentru piele.

 

Petalele de trandafir sunt un tonic minunat pentru piele. Infuzia preparata din doua linguri de petale uscate si 250 ml apa fiarta poate fi folosita ca apa pentru ten. Are calitati antiseptice, dar si antiinflamatoare, care o fac utila in cazul unui ten sensibil, iritat sau cu acnee. Acest tonic se foloseste dimineata si seara, dupa demachiere.
Musetelul este perfect pentru ingrijirea pielii sensibile sau mature.
Ceaiul de musetel poate fi folosit ca tonic pentru orice fel de ten. Daca adaugati o lingurita de ulei de masline se transforma intr-un demachiant delicat cu pielea, dar necrutator cu machiajul. Fiind calmant, musetelul este ideal pentru piele iritata, ochi sensibili sau machiaj abundent.
Pentru tenul mixt sau gras se folosesc plante cu efect astringent, care diminueaza secretia de sebum. Se fierb 5 minute, intr-o cana de apa, o lingurita de rozmarin si una de patlagina sau de trei-frati-patati.
Dupa ce se raceste ceaiul se aplica pe fata si se lasa timp de 10 minute. Tenul se va pastra mat o buna parte din zi. Acest tratament inlesneste aplicarea machiajului, care va adera mai bine si se va pastra mai mult timp.
Sursa: RevistaMagazin.ro

Petalele de trandafir sunt un tonic minunat pentru piele. Infuzia preparata din doua linguri de petale uscate si 250 ml apa fiarta poate fi folosita ca apa pentru ten.

Are calitati antiseptice, dar si antiinflamatoare, care o fac utila in cazul unui ten sensibil, iritat sau cu acnee. Acest tonic se foloseste dimineata si seara, dupa demachiere.

Musetelul este perfect pentru ingrijirea pielii sensibile sau mature. Ceaiul de musetel poate fi folosit ca tonic pentru orice fel de ten. Daca adaugati o lingurita de ulei de masline se transforma intr-un demachiant delicat cu pielea, dar necrutator cu machiajul.
Fiind calmant, musetelul este ideal pentru piele iritata, ochi sensibili sau machiaj abundent.

Pentru tenul mixt sau gras se folosesc plante cu efect astringent, care diminueaza secretia de sebum. Se fierb 5 minute, intr-o cana de apa, o lingurita de rozmarin si una de patlagina sau de trei-frati-patati. Dupa ce se raceste ceaiul se aplica pe fata si se lasa timp de 10 minute. Tenul se va pastra mat o buna parte din zi.
Acest tratament inlesneste aplicarea machiajului, care va adera mai bine si se va pastra mai mult timp.

Sursa: RevistaMagazin.ro

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies