Acestea sunt pozele INCREDIBILE pe care Culiţă le-a găsit în telefonul Pluşicăi! A rămas fără cuvinte când a văzut ce făcea iubita lui! FOTO!

Acestea sunt pozele INCREDIBILE pe care Culiţă le-a găsit în telefonul Pluşicăi! A rămas fără cuvinte când a văzut ce făcea iubita lui! FOTO!
Acestea sunt pozele INCREDIBILE pe care Culiţă le-a găsit în telefonul Pluşicăi! A rămas fără cuvinte când a văzut ce făcea iubita lui! FOTO!

Culiţă Sterp a găsit cele mai tari poze cu Pluşica! Uite cum arăta blonda în imagini!

Supranumită Pluşica, după personajul animat celebru, adorat de copii, Raluca Marina este una dintre cele mai sexy foste concurente de la show-ul ”Puterea Dragostei” difuzat de Kanal D.

Acum doi ani Marina nu era însă nici pe departe cea care este acum.

Citeste si: Culiță Sterp a spus adevărul despre despărțirea de Simona de la Puterea dragostei!"Nu am putut rămâne cu ea după ce am ieșit din casă! Mi-a fost imposibil"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În urmă cu ceva timp am intrat în posesia unor imagini cu Marina de la petrecerea de împlinire a vârstei de 19 ani, eveniment care a avut loc în toamna anului 2017.

Culiţă Sterp a găsit cele mai tari poze cu Pluşica! "Angelică"

Party-ul a avut loc în familie, alături de mama, fraţii şi nepoţica Marinei. Aceasta avea cu câteva kilograme mai mult, era nefardată şi părea mult mai apropiată de vârsta copilăriei decât de cea a adolescenţei.

Acum, Pluşica pozează provocator pe conturile de socializare şi şi-a câştigat mulţi fani graţie emisiunii la care participă.

Citeste si: Prima apariție a Siminei de la Puterea Dragostei în costum de baie după ce s-a zis că e gravidă

Se pare că şi Culiţă ar fi văzut pe telefonul blondei pozele care-o înfăţişau pe actuala lui iubită în adolescenţă şi i-a spus că era foarte frumoasă aşa "angelică".



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Dezvăluiri șocante despre Iancu Sterp la ieșirea din casa Puterea dragostei! "Sunt logodit! Am cerut-o de soție pe plajă" EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies